Ripple

XRP koers heeft een flinke rally neergezet, maar kan het hoger?

De XRP koers is met een abnormale rally bezig. In de maand november is XRP al met meer dan 100% gestegen en de redenen van deze stijging zijn nog niet helemaal duidelijk. Toch is er een kans dat deze rally toegeschreven kan worden aan twee factoren.

Twee factoren

Eén daarvan is de airdrop van Flare Network die binnenkort plaatsvindt. XRP investeerders hebben nog enkele weken de tijd om gratis Spark tokens te verdienen. Daarnaast vertoont XRP een bullish momentum op macroniveau. Dit feit werd benadrukt door een prominente crypto-analist die zelfs opmerkte dat de XRP koers richting $0,92 kan stijgen. Verder heeft Ripple onlangs op zijn website bevestigd dat de Bank of America één van de belangrijkste klanten van Ripplenet is, samen met onder andere Banco de Santander, Standard Chartered, Nium, SCB en Moneynet.

Stijging in het aantal nieuwe accounts

Wat we de afgelopen dagen zien is een flinke stijging in het aantal nieuwe XRPL accounts. In de onderstaande grafiek is een verdubbeling van het aantal nieuwe accounts te zien tussen 20 en 21 november.

XRP accounts

Bovendien bereikte het aantal nieuwe XRP accounts, dat in de week van 16 t/m 22 november is aangemaakt, een nieuw hoogtepunt in 12 maanden tijd.

XRP

Kan de XRP koers nog hoger?

We spraken met de analisten van CryptoCoinTalk over hun visie op de XRP koers. In gesprek met ons gaven ze aan dat we zojuist een prachtige stijging hebben gehad en we de $0.45 hebben gebroken. Ze gaven aan dat dit een level die we moeten behouden om een beweging te gaan zien richting de magische 60 cent. Deze zone hebben ze ook eerder toegelicht in de video-analyse. Ze voegden nog het volgende eraan toe:

“Macro gezien zijn we bullish op XRP zolang de XRP koers boven de $0.32-$0.30 blijft.”

XRP koers

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN