Ethereum koers analyse

TradePremium: Gaat de Ethereum koers verder stijgen?

Allereerst willen we TradePremium.be bedanken voor deze Ethereum (ETH) koers analyse. Vergeet hen niet op Telegram te volgen door hier te klikken!

LET OP: dit is géén financieel advies!

De Ethereum koers volgt al enkele weken de krachtige moves van Bitcoin (BTC). Hebben we een resistance range gevonden of blazen we verder? Laten we het in de grafieken bekijken!

Weekgrafiek Ethereum koers

Ethereum koers weekgrafiek
Bron: TradingView

Op weekly niveau zijn we een poging aan het doen om een resistance te doorbreken die een origine vind in 2018. We zien wel tekenen die
erop wijzen dat we opweg zijn deze te gaan breken, de bullish candle’s nemen al enkele weken het voortouw. Of we dit gaan voortzetten
is nog even wachten tot de candle close maandag nacht, we zien wel een mooi oplopend volume in de run om de resistance range te gaan doorbreken.

Halen we deze breek niet, dan kunnen we mogelijk steun verwachten rond $490 tot $450 of iets lagere levels, richting $400. Wat wil ik zien om een bullish mindset te houden is een weekly close boven $630. Om dan daar een eventuele support te gaan opbouwen of verdere levels te gaan aanvallen. Dan kijken we naar een Ethereum koers die boven ons ligt rond $830. Mocht dit level gebroken worden, dan lijkt er niet veel in de weg te staan om steeds hogere prijsactie te verkrijgen.

Daggrafiek Ethereum koers

Ethereum koers daggrafiek
Bron: TradingView

Ook op daily niveau breken we reistance na resistance. Ook hier lijkt een bovenstaand prijsdoel van $830 een mooie tussenstap. Vinden we moeilijkheden om hier te geraken? Het momentum zit in elk geval mee alsook het volume dat mooi volgt. Veel zal uiteraard van de Bitcoin koers afhangen. We zien een mooi stapsgewijze uptrend die voorlopig nog geen tekenen van pauze laat zien. Support ranges op daily kunnen verwachten worden rond de range $540 tot $520, houden we deze niet vast kijken we meteen wat lager naar $480 tot $470.

Conclusie

Een zeer mooie periode voor ETH, zeer bullish moves. Voorlopig lijken we nog geen adempauze te nemen qua prijsactie, al raad ik wel aan met voorzichtigheid te traden. Grote moves upmoves kunnen snel resulteren in stevige downmoves. Voorlopig kijken we naar het level $625 om van daaruit een verdere bias te gaan bepalen.

Volg ook zeker onze wekelijkse Bitcoin update op woensdag op Tradepremium.be om hierover op de hoogte te blijven.

TradePremium.be is een community van cryptocurrency liefhebbers, blockchain technology supporters en investeerders die allemaal hetzelfde doel voor ogen hebben, een betrouwbare bron aan informatie en kennis bieden aan onze leden. Volg ons op Telegram door hier te klikken of klik op het plaatje hieronder!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN