Bitcoin Nieuws

Bitcoin koers stijgt boven $19.000, maar is een correctie aanstaande?

De Bitcoin koers is voor het eerst sinds half december 2017 boven de $19.000 gestegen. Op het moment van schrijven beweegt Bitcoin (BTC) inmiddels boven de $19.000 en naderen we de all time high. De belangrijkste factoren die de voortdurende rally van BTC ondersteunen, zijn de accumulatie van whales, een stijging van het aantal instituties die in Bitcoin investeren en de mainstream media die het nieuws verspreiden. Alhoewel de laatste factor nog maar net is begonnen.

Bitcoin koers daling richting $14.000 is technisch perfect

Toch is de kans groot dat we eerst een neerwaartse beweging zullen zien voordat we verder stijgen. Cryptocurrency handelaar CRYPTO₿IRB, met meer dan 100.000 volgers, gaf onlangs aan dat een Bitcoin koers correctie naar de $14.000 technisch perfect is. Hij plaatste de onderstaande grafiek en zei:

“In juli waren de meeste bearish op $BTC HTF bullish breakout. Angst / hebzucht-index wees toen op angst, wat ik correct las als een echt teken van ONGELOVIGHEID. Correcties in bull run zijn koopkansen. Bitcoin koers van 14k zou technisch perfect zijn.”

Bitcoin koers

Normaal gesproken is een correctie ook een natuurlijk gevolg van een dergelijke rally, echter lijkt BTC daar vooralsnog geen zin in te hebben. Een andere analist denkt er hetzelfde over als CRYPTO₿IRB en merkte eerder ook op dat Bitcoin op korte termijn hoogstwaarschijnlijk de support van $13.800 zal gaan testen.

Grote spelers tonen nog veel interesse om BTC te kopen

Institutionele en particuliere Bitcoin-investeerders tonen nog steeds enorme interesse om meer van de cryptocurrency te verzamelen, zelfs op het Bitcoin koers niveau van $18.000. Het is namelijk zo dat het aantal adressen met ten minste 1.000 BTC onlangs een all-time high (ATH) bereikt heeft, terwijl adressen met 10.000 BTC ook recordhoogtes aan het bereiken zijn.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN