cryptocurrencies economische vrijheid

Zoon van John Lennon gelooft ook in de kracht van Bitcoin

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Bitcoin heeft de afgelopen maanden veel lof ontvangen. Zo hebben verschillende bekende mensen en grote instellingen de koningsmunt geprezen voor zijn decentraliteit, transparantie, etc. Nu, na een tumultueus 2020, heeft de zoon van John Lennon, Sean Lennon, gezegd dat iedereen van de voordelen van Bitcoin (BTC) zou moeten genieten.

Sean Lennon zei gisteren, tijdens een interview met de Orange Pill-podcast, dat Bitcoin “mensen macht geeft op een manier die ze nog nooit eerder hebben gekregen.” Hij ging verder met:

“In een oceaan van vernietiging die dit jaar was, geeft Bitcoin mij, om eerlijk te zijn, een soort optimisme.”

Lennon redeneerde dat de koningsmunt gewone mensen een veel veiligere route naar rijkdom geeft dan andere activa omdat het de fysieke wereld overstijgt, waardoor het veiliger is om vast te houden dan goud. Hij zei hier het volgende over:

“Als zij [mensen] goud hadden, zouden ze het in een zak moeten dragen en iemand zou dat van hen kunnen stelen.”

In plaats daarvan, omdat Bitcoin de fysieke wereld overstijgt, kunnen gewone mensen gezond slapen, wetende dat hun rijkdom veiliger is dan wanneer het in goud zou zijn geïnvesteerd.

“Het betekent dat je totale keuzevrijheid hebt, je hebt totale zelfbeheersing en zolang je je sleutelzin kunt onthouden, ben je klaar om te gaan.”

Bekijk een clip van het interview hieronder!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN