Bitcoin Nieuws

Grote spelers tonen nog veel interesse om Bitcoin te kopen

Institutionele en particuliere Bitcoin-investeerders tonen nog steeds enorme interesse om meer van de cryptocurrency te verzamelen, zelfs op het niveau van $18.000. Dit is duidelijk te zien in het aantal Bitcoin-whale-adressen. Het is namelijk zo dat het aantal adressen met ten minste 1.000 BTC onlangs een all-time high (ATH) bereikt heeft, terwijl adressen met 10.000 BTC ook recordhoogtes aan het bereiken zijn.

Volgens nieuwe gegevens van Santiment, een crypto-analysebedrijf, steeg het aantal adressen met 10.000 BTC binnen een paar dagen nadat de Bitcoin koers het niveau van $18.000 overschreed. Het aantal van deze Bitcoin-whales bereikte 114. Volgens de huidige prijs van de koningsmunt, van ongeveer $18.650, bevat elk adres ongeveer $186,4 miljoen. Er zijn tevens momenteel ongeveer 2.449 Bitcoin-whales met elk $18,6 miljoen.

Het bedrijf tweette het volgende:

“Het aantal Bitcoin-whales met ten minste 10.000 munten (momenteel $185 miljoen of meer) is de afgelopen dagen explosief gestegen naar 114, terwijl de prijzen boven de $18k stegen. Bovendien heeft het aantal houders met minstens 1.000 BTC ($18,5M) een ATH van 2.449 bereikt!”

De Bitcoin rich list van Bitinfocharts laat ook zien dat adressen met tussen de 1 en 10 Bitcoins gestegen zijn naar een totaal van 665.285.

Dit alles laat dus zien dat er nog een enorme interesse is vanuit grote spelers om de koningsmunt te kopen, zelfs op $18.000. Dit ondersteunt de beweringen van verschillende analisten dat de munt nog niet klaar is met stijgen (géén financieel advies).

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN