Bitcoin koers

Aantal actieve Bitcoin adressen nadert nieuwe recordhoogtes

De Bitcoin koers steeg gisteren alweer voorbij de $18.000 en bereikte de hoogste koers sinds 2017. Momenteel is Bitcoin (BTC) op zoek naar een laatste zetje om boven zijn hoogste punt ooit van $20.000 te komen. De stijging van BTC wordt sinds kort ondersteund door grote institutionele partijen zoals MicroStrategy en Square. Deze stijging heeft er ook voor gezorgd dat steeds meer nieuwe investeerders Bitcoin kopen en hierdoor is het aantal nieuwe en actieve BTC adressen enorm gegroeid.

Actieve Bitcoin adressen stijgen aanzienlijk

Het team van Unfold gaf onlangs aan dat de on-chain activiteit nieuwe recordhoogtes heeft bereikt. Het aantal actieve Bitcoin adressen zit op een niveau dat sinds begin 2018 niet meer zijn gezien.

“BTC on-chain activiteit nadert nieuwe recordhoogtes. Er waren 1,19 miljoen $BTC actieve adressen, de hoogste waarde sinds januari 2018.”

Bitcoin

De stijgende prijzen hebben geleid tot FOMO en mensen over de hele wereld lijken zich te haasten om in BTC te stappen. Zo werd er op 18 november een grote piek gezien in het aantal nieuwe Bitcoin-adressen dat per uur werd geregistreerd.

Meer Google-zoekopdrachten

De Bitcoin koers stijging heeft er, net als in 2017, ook weer voor gezorgd dat verschillende mainstream media het nieuws over BTC hebben opgepakt. Dit heeft ertoe geleidt dat steeds meer mensen naar de term Bitcoin gingen zoeken. Zo plaatste het team van Unfolded de onderstaande afbeeldingen op Twitter en zei:

“Het maandelijkse wereldwijde zoekvolume voor #BTC is 2,5x hoger dan in 2017.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN