Bitcoin (BTC)

5 bruikbare tips voor daytraden in cryptocurrencies

Cryptocurrency is misschien wel de meest geschikte activa voor daytraden. Niet alleen omdat de markten 24 uur per dag, 7 dagen per week open zijn, maar ook vanwege de relatief hoge volatiliteit van de markt. Neem Bitcoin als voorbeeld, het is de afgelopen 3 dagen 10% gestegen, maar in maart 2020 is het binnen een week 50% gestegen. Hoewel de hoge volatiliteit zou kunnen resulteren in massale liquidatie, biedt het traders aan de andere kant mooie kansen om winst te maken.

Het toonaangevende crypto-futures-handelsplatform Bexplus biedt enkele tips die daytraders kunnen volgen, zodat ze hun geld beter kunnen beschermen in volatiele markten.

Tip 1: Begin met klein kapitaal

Door klein te beginnen, kom je een heel eind. Het is aan te raden om jouw portfolio over meerdere posities te verdelen. Dus als de markt tegen je ingaat, kun je een positie in de tegenovergestelde richting toewijzen om verliezen af ​​te dekken.

Onthoud dat bij de handel in futures de koopkracht aanzienlijk zal toenemen met behulp van hefboomwerking. Als je bijvoorbeeld een positie opent met 0,01 BTC en 100x hefboomwerking, is de positie 1 BTC waard.

Tip 2: Oefen en verbeter jouw vaardigheden en strategieën

Geld verdienen door te speculeren op prijsbewegingen lijkt op gokken, maar dat is het niet. Succesvolle traders zijn degenen die leren de markt te analyseren, op de hoogte blijven van marktnieuws en verschillende strategieën blijven uitproberen. Kies een platform dat een ingebouwde handelssimulator biedt om te oefenen. Maak hier een demo-account aan en gebruik dit als een mogelijkheid om jouw vaardigheden te verbeteren en vertrouwd te raken met de snel veranderende markt. Bovendien bieden sommige platforms zelfs adviesdiensten of persoonlijke accountmanagers aan gebruikers.

Tip 3: volg een bepaald plan

Een fout die bijna elke handelaar in zijn carrière tijdens het traden maakt, is het hoofd verliezen. Het is zo gemakkelijk om toe te geven aan emoties waardoor we vaak foute beslissingen maken. Om een ​​ervaren trader te worden, heb je een goed plan nodig, zodat je weet wanneer je moet verkopen en wanneer je moet kopen. Het stelt je in staat de beslissingen te nemen die het beste bij je passen. Bovendien kun je een platform kiezen met een P / L-calculator, zodat je van tevoren weet wanneer je jouw posities moet sluiten.

Bitcoin

Tip 4: Handel in support en resistance

Support is een niveau waar de prijs de neiging heeft om steun te vinden als deze daalt. Dit betekent dat de prijs zich eerder herstelt vanaf dit niveau in plaats van eronder te dalen. Zoals de resistance een niveau is waar de prijs de grootste moeite heeft om door te breken. Als de prijs bij een opwaartse trend dicht bij de support ligt, zou je een ‘long’ kunnen plaatsen.

Het niveau van $18.000 wordt bijvoorbeeld beschouwd als het nieuwe resistance niveau van Bitcoin, terwijl $17.000 de support is. Als we 100x hefboomwerking gebruiken om een ​​longpositie te openen met 0,1 BTC tegen $17.000 en deze sluiten wanneer de prijs $18.000 bereikt, verdienen we ($18.000 – $17.000) * 10 BTC / $18.000 = 0,55 BTC.

Tip 5. Blijf op de hoogte van de markt

Als het gaat om investeren en traden, kan nieuws een trader maken of breken. Dit geldt met name voor Bitcoin, dat 24 uur wordt verhandeld en berucht is om zijn hoge volatiliteit.

Er zijn verschillende nieuwswebsites die zich richten op cryptocurrencies. Daarnaast kun je op social media enorm veel nieuws vinden, want veel analisten en industriële elites delen hun inzichten graag op social media. Sommige platforms bieden ook dagelijkse marktanalyses en branchenieuws op hun website aan traders.

Bexplus is een aanbevolen handelsplatform voor hefboomwerking waarvoor geen KYC nodig is. Registratie gebeurt via e-mailverificatie en gebruikers kunnen een demo-account krijgen bij 10 BTC. Het Bexplus-platform biedt een stortingsbonus van 100% aan zijn gebruikers en een aangesloten programma met een commissiebeloning tot 50% en 24/7 klantenondersteuning.

Het handelsplatform van Bexplus biedt alles wat je nodig hebt om een ​​ervaren handelaar te worden binnen handbereik. Met het demo-account, de intuïtieve interface en de klantenservice van Bexplus kun je gemakkelijk de overgang maken van een beginner naar een veteraan.

Disclaimer: Dit is een persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN