Ethereum 2.0 validators

Ethereum koers breekt $500 en het aantal adressen met minimaal 1 ETH bereikt recordhoogte

De nummer twee cryptocurrency van dit moment, Ethereum (ETH), is vandaag flink gestegen. De Ethereum koers is vandaag van $470 naar een hoogtepunt van $509 gestegen. De koers staat op het moment van schrijven op $505.

Naast deze mooie stijging van de Ethereum koers, bereikte het aantal Ether-adressen, waar een minimum van 1 ETH op staat, een recordhoogte op 19 november. Dit volgens de laatste gegevens van Glassnode.

Het bedrijf tweette het volgende:

Het is vermeldenswaard dat individuele gebruikers meerdere portemonnee-adressen kunnen maken, wat betekent dat het cijfer van 1,17 miljoen niet noodzakelijk overeenkomt met het aantal gebruikers of entiteiten.

Het hoge aantal Ether-houders weerspiegelt niet alleen het bullish sentiment in de markt in bredere zin, maar zou ook twee andere factoren kunnen weerspiegelen:

  • Ten eerste de populariteit van gedecentraliseerde financiering, of DeFi, en bijbehorende tokens die het Ethereum-netwerk gebruiken. Hoewel de waarde van veel van deze individuele tokens een pak slaag heeft gekregen ten opzichte van hun eerdere bull runs, blijft de totale dollarwaarde opgesloten in DeFi op het moment van publicatie op een sterke $14,05 miljard.
  • Daarnaast is de huidige lanceringsdatum voor Ethereum 2.0 Phase 0 momenteel vastgesteld op 1 december, en de mede-oprichter van Ethereum, Vitalik Buterin, heeft de gemeenschap verteld dat ze grote verbeteringen kunnen verwachten op het gebied van schaalvergroting en netwerkontwikkeling.

Deze beide factoren kunnen er dus voor hebben gezorgd dat investeerders/instellingen zich haasten om Ethereum te kopen.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN