Bitcoin halving

Deze whale gelooft dat ETH “een beter digitaal goud wordt dan BTC”

Veel grote financiële spelers komen naar buiten dat zij de nummer één cryptocurrency van dit moment, Bitcoin (BTC), hebben gekocht. Er komt echter weinig nieuws naar buiten over grote spelers die zich uitlaten over Ethereum (ETH), laat staan dat ze aangeven dat ze meer in Ethereum geloven dan in Bitcoin.

Nu heeft echter een bepaalde Ethereum-investeerder – Tetranode, die een vermeende whale is – aangegeven dat hij denkt dat Ethereum een “beter digitaal goud dan BTC” wordt. Dit zei de whale onder vermelding van twee veranderingen in het ETH-netwerk die er binnenkort aan zouden kunnen komen.

Deze opmerkingen kwamen tot stand tijdens een discussie over het gebrek aan institutionele betrokkenheid bij ETH, dat volgens hem binnenkort zal veranderen. Hij verwees specifiek naar Ethereum Improvement Proposal 1559 en het Proof-of-Stake-consensussysteem, dat zal worden geïmplementeerd in Ethereum 2.0, als redenen waarom de token binnenkort inherente ‘goudachtige’ eigenschappen zal hebben.

Deze twee factoren zullen ETH helpen schaarser te worden en een negatieve inflatie te hebben, wat op middellange termijn aanleiding zal geven tot een forse prijsstijging. Tetranode, die zijn positie rond $1 verwierf, zei het volgende op Twitter:

“Het wordt een beter digitaal goud dan BTC. EIP-1559 + alleen PoS-uitgifte … goede kans dat de effectieve inflatie negatief is. Instellingen houden niet van onzekerheid, ze willen het live zien, dus ze zullen moeten wachten op $10.000 ETH … net zoals ze wachtten op $10.000 BTC.”

Als deze netwerkveranderingen een verhaal doen ontstaan ​​over Ethereum als een waardeopslag, zou het een grote instroom kunnen zien van instellingen die willen diversifiëren over meerdere digitale activa.

Wat denken jullie? Laat het ons weten op onze socials!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN