Ripple

XRP blijft winnen in populariteit bij investeerders

Ripple (XRP)-investeerders zijn druk bezig met het accumuleren van meer XRP. Uit gegevens van analytics-platform Santiment is namelijk gebleken dat het aantal adressen tussen de 10 en 1 miljoen XRP een nieuwe mijlpaal heeft bereikt. XRP blijkt momenteel één van de weinige cryptocurrencies te zijn die deze indrukwekkende cijfers vertoonde. Santiment plaatste volgende grafiek en zei:

“XRP heeft een indrukwekkende week van + 8,4% achter de rug en het is momenteel de #1 stijgende asset in discussiegraad op #crypto-platforms. De opkomst van houders met munten die grote hoeveelheden XRP bevatten, is heel duidelijk geweest, aangezien adressen met 10-1M tokens een nieuwe ATH bereikt heeft.”

XRP

Koop hieronder XRP!

Wat zou de reden kunnen zijn van deze stijging?

Het geplande snapshot-evenement van Flare Networks op 12 december om 0:00 UTC zou één van de redenen kunnen zijn achter deze flinke stijging. Tijdens deze snapshot wordt er vastgelegd wie hoeveel XRP vasthoudt en op basis van deze snapshot krijgen zij gratis munten.

XRP investeerders en -handelaren zijn verder door het team van Flare Networks geadviseerd om hun cryptocurrencies te verplaatsen naar een cryptocurrency exchange of wallet die het snapshot-evenement ondersteunt. Mocht je een volledige lijst willen hebben wie deze snapshot allemaal ondersteunt, dan kun je terecht op de Flare Networks website.

XRP koers update

We spraken ook met de mannen van CryptoCoinTalk en vroegen om hun visie op de XRP koers. Ze gaven aan dat wanneer ze naar XRP kijken zien we dat we de range hebben gebroken. Dit is in hun optiek redelijk bullish, omdat het betekent dat we eventueel een nieuwe run kunnen gaan maken. Ze gaven aan dat dit voornamelijk komt omdat we de accumulatie zone hebben gebroken. Ze voegden er nog het volgende aan toe:

“Zolang we de $0.25855 behouden verwachten we verdere upside.”

XRP koers

Onlangs vertelde Garlinghouse in de nieuwste aflevering van The Scoop, een podcast dat gemaakt wordt door het nieuwsplatform The Block, waarom XRP ondermaats gepresteerd heeft. Lees het hier!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN