Ethereum Nieuws

Depositocontract van Ethereum 2.0 bereikt 100.000 ETH

Ongeveer twee weken na de lancering van het depositocontract van Ethereum 2.0, is er bijna 100.000 Ether (ETH) gestort op de nieuwe Ethereum 2.0-blockchain. Dit betekent dat er iets minder dan 20% van het benodigde aantal gestort is en met nog maar één week te gaan om het minimum van 524.000 ETH te halen, is het afwachten of het doel gehaald wordt.

Volgens een blockchain-analyse is de grootste aanbetaling 16.000 ETH, wat betekent dat er op één adres 500 validators worden uitgevoerd. Er is tevens ongeveer 8000 ETH gestort door een ander adres, wat suggereert dat verschillende whales of instellingen het erg interessant vinden om de staking-beloningen op te eisen.

Dat komt omdat zelfs als 10 miljoen ETH wordt gestort, of ongeveer 10% van het totale aanbod, je nog steeds ongeveer 5% per jaar aan rente in ETH ontvangt. Hierdoor kan je dus passieve inkomsten zijn genereren met je ETH, wat erg interessant kan zijn. Wil je echter meer informatie over het staken van Ether? Klik dan hier!

De Ether die momenteel gestaked is, verdient momenteel niets. De fondsen wachten gewoon op 24 november, waarna nog zeven dagen moeten verstrijken vóór de lancering van het genesisblok op 1 december, op voorwaarde dat aan het minimum wordt voldaan.

Na 24 november kunnen mensen doorgaan met storten, zelfs als aan het minimum wordt voldaan, en het is waarschijnlijk dat velen nog een paar dagen wachten voordat zij besluiten te storten.

Dus aankomend weekend en begin volgende week zouden we veel meer beweging in het depositocontract moeten zien, en het is waarschijnlijk dat de 524.000 ETH wel bereikt wordt, niet in de laatste plaats omdat als er slechts 500.000 ETH wordt gestort, de jaarlijkse beloningen ongeveer 22% bedragen.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN