Enjin Microsoft

Blockchain-gamingplatform Enjin weet voormalig Microsoft leidinggevende aan te trekken

Het bekende blockchain-gamingplatform Enjin heeft een leidinggevende met twintig jaar ervaring bij Microsoft weten te strikken om de leiding te nemen in het project. Dit volgens een aankondiging die vandaag gedeeld werd door het bedrijf.

Maandag werd aangekondigd dat Alex Solomon, wiens laatste rol bij Microsoft Azure Product Marketing Director, West-Europa was, zich bij Enjin heeft gevoegd als uitvoerend directeur van enterprise-platforms.

Als enterprise chief van Enjin zal Solomon samenwerken met zakelijke klanten die digitale ervaringen willen creëren met behulp van blockchain-technologie om het behoud, de acquisitie en de betrokkenheid van klanten te verbeteren, aldus het bedrijf.

Het doel van het bedrijf is om een ​​full-service stack aan te bieden waarmee bedrijven tokenprojecten kunnen maken via een sjabloongestuurde ervaring. Je kan het dus een beetje vergelijken met wat WordPress is voor websites.

Bij Microsoft leidde Solomon de ontwikkeling en lancering van Azure Heroes, een op blockchain gebaseerd programma voor digitale verzamelobjecten dat is ontwikkeld om ontwikkelaars te stimuleren om op Azure te bouwen. Het project werd in 2019, in samenwerking met Enjin, gelanceerd en draaide om non-fungible tokens (NFT’s) via de Ethereum-blockchain.

Zijn andere functies bij de techgigant waren onder meer chief marketing officer in Maleisië en marketing operations in West-Europa.

Solomon was uiteraard blij met zijn nieuwe functie bij Enjin en zei het volgende:

“De kans om lid te worden van het leiderschapsteam van Enjin, om te helpen bij het ontwikkelen en opbouwen van de bedrijfsvisie van het bedrijf, was een boeiende en natuurlijke sprong die me een nieuwe reeks uitdagingen bood om aan te gaan.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN