Ethereum nieuws

BitPay Send zorgt ervoor dat bedrijven werknemers in cryptocurrencies kunnen betalen

BitPay heeft BitPay Send gelanceerd. Een nieuwe dienst waarmee bedrijven grote betalingen kunnen uitvoeren. Het nieuwe platform wordt een massa-uitbetalingsservice genoemd en is bedoeld om bedrijven te helpen om werknemers in cryptocurrencies te betalen. Met de nieuwe functie kunnen bedrijven efficiënte, goedkope en op een beveiligde manier transacties uitvoeren.

Stephen Pair, CEO bij BitPay, zei het volgende:

“De acceptatie van blockchain-betalingen neemt toe omdat het een gemakkelijke manier biedt om betalingen op wereldwijde schaal te verzenden en te ontvangen. Traditionele internationale betalingsmethoden zijn omslachtig, duur en traag. Met BitPay Send kunnen bedrijven massa-uitbetalingen doen zonder dat ze crypto hoeven te kopen, bezitten of beheren, en hun ontvangers ontvangen betalingen sneller en tegen lagere kosten.”

Eén van de eerste bedrijven die BitPay Send gebruikt, is AdGate Media. Het bedrijf maakt nu gebruik van het systeem voor massa-uitbetaling. AdGate Media verbindt digitale adverteerders met gebruikers van populaire apps en websites die gebruikers belonen voor betrokkenheid.

Het gemakkelijke voor bedrijven is dat ze geen cryptocurrencies hoeven te kopen en in bezit hoeven te hebben. Het enige wat belangrijk is dat degene naar wie ze het sturen een crypto wallet moet hebben en een BitPay-ID. BitPay heeft bovendien ook bekendgemaakt dat het een non-custodial wallet gaat aanbieden aan mensen die dergelijke diensten mogelijk nodig hebben.

Volgens de aankondiging van het bedrijf zullen de transactiekosten die in rekening worden gebracht voor het verwerken van grensoverschrijdende betalingen slechts 1% zijn. Het betalingssysteem zou zorgen voor een transparante, gemakkelijke en naadloze transactiemethode in vergelijking met de beschikbare alternatieven.

BitPay maakt betalingen mogelijk in Bitcoin, Ripple, Ethereum, Bitcoin Cash en enkele stablecoin’s. Bovendien dienen bedrijven die van BitPay Send gebruik willen maken “klanten alle noodzakelijke achtergrondinformatie te laten verstrekken voor Know-Your-Customer-regelgeving”.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN