Bitcoin koers

Bitcoin koers doorbreekt $16.000, kan het hoger?

Bitcoin (BTC) heeft tot nu toe een geweldige oktober en november gehad en doorbrak gister voor het eerst sinds januari 2018 het psychologische niveau van $16.000. De koningsmunt kende echter een uitverkoop kort na het bereiken van het hoogste punt in drie jaar. Deze daling was van korte duur, want het lukte Bitcoin kort daarna alsnog om boven de $16.000 uit te komen. Het is duidelijk dat Bitcoin al een tijdje bezig is met een enorme rally en als het zo doorgaat kunnen we op korte termijn een nieuwe all time high zien. Op het moment van schrijven beweegt BTC rond de $16.300 – €13.800.

Bitcoin koers van $19.000 is haalbaar

Doordat de Bitcoin koers bezig is met een meedogenloze rally kijken verschillende analisten al naar het volgende doel en dat is de vorige all time high van $20.000. BTC is niet al te ver verwijderd van dit doel en als dit momentum blijft toenemen, kunnen we deze prijs in een kort tijdsbestek bereiken.

Cryptocurrency analist Josh Rager merkte onlangs op dat het belangrijk is om de resistance levels in de gaten te houden waarmee Bitcoin in 2017, tijdens de rally, te maken heeft gehad. Bij deze levels zou BTC namelijk een afwijzing kunnen krijgen. Hij plaatste de volgende grafiek en zei:

“Houd deze belangrijke Bitcoin-prijsniveaus (dagelijks / wekelijks) in de gaten vanaf de hoogtepunten van 2017-2018. Ze zouden waarschijnlijk kunnen afwijzen voordat ze hoger gaan. Maar na $17.149 staat er niet veel meer in de weg voor $19.000+.”

Bitcoin koers

BTC op weg naar $40.000

Ook bracht data-analist Ecoinometrics onlangs de winsten na de eerdere halveringen in kaart. Uit zijn grafiek kunnen we opmerken dat, als het pad dat uitgestippeld is zou uitkomen, we tegen het einde van dit jaar op $40K kunnen bereiken. Hij plaatste de onderstaande grafiek en zei:

“Bitcoin na de halvering 12 november 2020. 184 dagen na de 3e halvering. #BTC voor $16.003. Ligt het aan mij of begint $20.000 redelijk dichtbij te lijken?”

Bitcoin koers

Gisteren plaatsten de mannen van CryptoCoinTalk ook een gloednieuwe Bitcoin koers analyse op onze site. Lees de volledige analyse hier!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN