Bitcoin koers

Nog één bekende miljardair heeft besloten Bitcoin aan te schaffen

Volgens de laatste berichten van CNBC heeft de bekende miljardair-investeerder Stanley Druckenmiller ook besloten om Bitcoin (BTC) te kopen. In het interview zei Druckenmiller, die eerder als hedgefondsbeheerder actief was, het volgende:

“Bitcoin zou een activaklasse kunnen zijn die zowel voor millennials als voor het nieuwe geld aan de westkust een grote aantrekkingskracht heeft als waardeopslag.”

Hij ging verder met:

“Het bestaat al 13 jaar [eigenlijk 12] en met elke dag die voorbijgaat wordt het stabieler.”

Druckenmiller vergeleek het investeren in Bitcoin met het investeren in goud. Hij zei zelfs dat Bitcoin waarschijnlijk meer rendement zal opleveren en dus een betere gok is.

“Ik bezit veel meer goud dan Bitcoin, maar eerlijk gezegd, als gokken op goud werkt, dan zal de het gokken op Bitcoin waarschijnlijk nog beter werken omdat het dunner en illiquider is en veel meer bèta in zich heeft.”

Bitcoin wordt steeds populairder onder grote investeerders. Dit is iets wat we in 2017 niet gezien hebben. Zo hebben we op onze website al talloze berichten geplaatst van bekende investeerders die in Bitcoin zijn gestapt. Zo plaatsten wij eerder al een artikel waarin aangegeven werd dat Raoul Pal ook meer dan 50% van zijn vermogen in de koningsmunt heeft.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN