Ethereum koers analyse

CryptoMichaël denkt dat deze drie altcoins op korte termijn kunnen gaan stijgen

De bekende Nederlandse cryptocurrency-analist Michaël van de Poppe, ook wel bekend als CryptoMichaël op Twitter, heeft aangegeven dat hij momenteel naar drie altcoins kijkt waarvan hij gelooft dat ze het potentieel hebben om sterke rally’s te ontketenen als BTC blijft consolideren.

Korte Bitcoin koers update

In zijn laatste analyse van de Bitcoin koers, schetste CryptoMichaël waar de koningsmunt naartoe kan bewegen als het weet te sluiten boven de $16.000. Hij tweette het volgende:

“Fatsoenlijke wekelijkse afsluiting, maar onder de $ 16.000.

Niveaus om naar te kijken … als de markt begint te corrigeren:

$13.700-14.100
$12.800-13.200
$11.500-12.000.”

Ethereum koers maakt zich klaar voor een grote uitbraak

Michael gaf in zijn laatste videoupdate op YouTube verder aan dat de Ethereum koers klaar is voor een grote uitbraak, mits het boven het belangrijke niveau van $390 weet te blijven. Hij zei het volgende, onder vermelding van de onderstaande grafiek:

Bron: CryptoMichaël YouTube

“Ethereum handelt nog steeds in de weerstandzone. Het maakte een mooie flip-over met weerstand van $360, wat behoorlijk bullish is. En is nu binnen de weerstandszone van $460 …

Als het niet onder de $390 daalt, denk ik dat we op weg zijn naar een enorme uitbraak richting $600 en misschien zelfs $800.”

VeChain en Zilliqa hebben ook potentie

De analist gaf in een andere Tweet aan dat hij ook VeChain (VET) in de gaten houdt, waarvan hij denkt dat het een aanzienlijk opwaarts potentieel heeft zolang het het sleutelniveau weet te houden. Hij tweette het volgende:

“Als we een HL maken van ongeveer $0,010, denk ik dat we door zullen gaan naar $0,015.”

Bovendien zei de analist op 8 november dat Zilliqa (ZIL) ook meer ruimte heeft om te groeien, na het behouden van de ondersteuning van $0,15. Hij tweette:

“Die groene zone heb ik lang geleden gemarkeerd tussen $0,013 en $0,155. Die heeft hij prachtig gehouden.

Bereikgebonden constructie hier. Als we hier blijven vasthouden, ga ik ervan uit dat we de hoogtepunten zullen aanvallen op $0,025- $0,029. Laatste ondersteuning ligt op $0,008.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN