Ethereum

Ethereum koers kan deze maand nog de $500 bereiken

De Ethereum (ETH) koers heeft de smaak te pakken en steeg gisteren richting de $468 dollar. Echter lukte het Ethereum niet om de $450 om te zetten in support. De verkoopdruk was blijkbaar te groot en daarnaast zorgde de Bitcoin koers daling ervoor dat de Ethereum koers onder dit niveau kwam. Op het moment van schrijven beweegt ETH rond de $435 – €367.

Ethereum koers richting de $500

Een cryptocurrency analist heeft onlangs gezegd dat de Ethereum koers richting de $500 dollar kan stijgen. Hij merkte op dat ETH er in vrijwel al zijn timeframes sterk voor staat, echter is het belangrijk dat het de $450 dollar om moet zetten naar support. Hij plaatste de onderstaande grafiek en zei:

“Het momentum van LTF en HTF ziet er momenteel sterk uit. Het lijkt erop dat PA $450 sterk houdt als support en het is belangrijk dat dit support level behouden wordt. Ik kijk momenteel naar waar we de ‘weekly’ closen. Ik denk dat we deze maand $500+ gaan zien.”

Ethereum koers

Een paar uur later sprak hij zich weer uit over ETH. Hij gaf aan te hopen dat de Ethereum koers ooit nog richting $350 daalt om nog in te slaan, voordat we richting de $800 dollar stijgen. Hij plaatste de onderstaande grafiek en zei:

Stop met het in kaart brengen van ETH tegen BTC, het presteert ondermaats ten opzichte van USD. De HTF-trend is sterk bullish in 2021. Ik hoop echt dat we de kans krijgen om op een gegeven moment weer rond de $350 te kopen, voordat we echt beginnen te zien dat de prijs richting $600 en $800 stijgt. Ik heb een grote positie in USD te besteden.

Ethereum koers

Analist: Ethereum moet support vasthouden

Een andere crypto-analist is het met dit sentiment eens en zei dat de Ethereum koers richting de $500 kan stijgen, als het de support van $420 kan vasthouden. Hij plaatste de onderstaande grafiek en zei:

“Vrij duidelijk beeld van $ETH vraag en aanbod bewegingen. $420 tot $400 is interessant voor dip-aankopen, voordat we verder stijgen.”

Ethereum koers

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN