Bitcoin koers

Bitcoin koers zal op korte termijn richting $20.000 stijgen

De Bitcoin (BTC) koers heeft in de afgelopen weken een flink rally neergezet en is sinds begin oktober met meer dan $5.000 gestegen. Een aanzienlijke stijging die redelijk onverwachts kwam. Echter lijkt het erop dat de stress van de presidentsverkiezingen in Amerika toch voor een golf van FOMO Bitcoin aankopen heeft gezorgd. Mede door de uitslag van de Amerikaanse presidentsverkiezingen daalde de Bitcoin koers gisteren tot $14.344. De koers heeft zich inmiddels redelijk hersteld en beweegt op het moment van schrijven rond de $14.900 – €12.560.

Bitcoin koers richting $20.000

Steeds meer analisten zijn optimistischer geworden door de sterke stijging die Bitcoin de afgelopen weken heeft neergezet. Analisten suggereren dat de Bitcoin koers op korte termijn klaar is om richting $20.000 te stijgen. Dit gevoel wordt ondersteund doordat BTC een belangrijk niveau van $14.000 heeft doorbroken. Volgens de analist is het een kwestie van tijd voordat Bitcoin een nieuwe mijlpaal zal bereiken. Hij plaatste de onderstaande grafiek op 5 november en zei:

“Er zijn geen betere handelshulpmiddelen dan uitzoomen en weten hoe je correct resistance- en supportlijnen kunt tekenen. Het is gewoon een kwestie van tijd tot ATH.”

Bitcoin koers

Voormalig hedgefondsbeheerder bij Goldman Sachs, Raoul Pal, is het met dit sentiment eens. Hij merkte ook op dat Bitcoin op technische schaal weinig weerstand zal krijgen, als het de $14.000 doorbroken heeft. Hij voorspelt dat de Bitcoin koers voor begin 2021 een nieuwe all time high zal bereiken.

Analist: BTC zal $14.000 testen

Ondanks dat bulls nog steeds de overhand lijken te hebben, suggereert een crypto-analist dat de Bitcoin koers binnenkort de $14.000 zal testen. De analist deelde een vergelijkbare grafiek van mei 2017, waarin de koningsmunt een soortgelijke spurt zag als die van nu.

Bitcoin koers

Wat je misschien ook leuk vindt:

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN