Bitcoin Nieuws

Bitcoin koers kan stijgen richting $21.000

De koningsmunt is er net in geslaagd om het hoogste niveau van het jaar tot nu toe te bereiken en staat op het punt om een nieuwe bullish rally te beginnen. De Bitcoin koers wist vandaag een hoogtepunt van $15.313 neer te zetten en is op het moment van schrijven teruggevallen naar $15.000.

Volgens verschillende analisten staat de munt op het punt om een nieuwe bull cycle te beginnen en dit heeft alles te maken met het feit dat de Amerikaanse verkiezingen tot nu toe in het voordeel zijn van Joe Biden. Hieronder hebben we een tweetal analyses op een rijtje gezet om te kijken waar de Bitcoin koers naartoe gaat.

WyckoffMode voorspelt Santa Rally

In de afgelopen 24 uur was cryptocurrency-analist WyckoffMode één van de belangrijkste analisten die het nieuwe hoogtepunt wist te voorspellen. De analist gaf verder aan dat de aankomende stijging een “Santa Rally” zou worden, die de koers richting de $21.000 zou sturen, mits de koningsmunt erin slaagt om vanaf 14 december 2020 de wekelijkse kaars te halen.

Hij verwacht ook dat elke wekelijkse kaars vanaf vandaag merkbaar hoger zal zijn dan de vorige. De analist verwacht tevens twee korte terugvallen, terwijl hij richting de piek gaat, waarna er wederom een grote terugval zal plaatsvinden.

WyckoffMode beveelde verder aan om op prijsactie te letten en of deze blijft stijgen op de huidige manier. De kans dat de Bitcoin koers zal stijgen naar tussen de $20.900 en $21.260 is volgens hem zeer waarschijnlijk.

Bron: WyckoffMode

Alan Masters voorspelt enorme bull run voor altcoins

Een andere cryptocurrency-analist, Alan Masters, is ook van mening dat de koningsmunt waarschijnlijk naar een “Santa Rally” zal gaan doormaken en bevestigt dat alle weerstanden buiten de Bitcoin-charts liggen en dat de volgende blokkade waarschijnlijk boven de $19.666 zal liggen. Hij denkt dat de Bitcoin koers zijn bullish trend sterk zal vasthouden en waarschijnlijk altcoins moeten beïnvloeden om dit voorbeeld te volgen. De analist voorspelt een enorme bullrun van altcoins op basis van de trends van 2017 en 2018.

Bron: Alan Masters

Volgens de twee bovenstaande analisten ziet het er dus goed uit voor de Bitcoin koers. Laten we het hopen dat zij ook deze keer weer correct zitten met hun voorspellingen. Wat denken jullie? Geloven jullie in een verdere stijging? Laat het ons weten op onze socials!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN