Ripple

Apex Legends spelers zullen salaris ontvangen in XRP

Cryptocurrencies worden steeds populairder onder de reguliere bevolking. We zien steeds meer mensen de cryptocurrency-markt betreden en steeds meer bedrijven besluiten om de stap te wagen en cryptocurrencies aan te bieden. De gaming-markt is hier uiteraard geen uitzondering op. Het is namelijk zo dat de gaming-tak van SBI Holdings, een trouwe partner van Ripple, besloten heeft om vier nieuwe spelers van het populaire battle royale spel Apex Legends aan te trekken. Dit is opzich natuurlijk geen crypto nieuws, echter heeft de Japanse onderneming besloten om hen uit te betalen in XRP.

Volgens de aankondiging van vandaag heeft SBI esports – de dochter onderneming die zich concentreert op online gaming, van het Japanse SBI Holdings – een nieuwe gaming-divisie geopend voor Apex Legends. De organisatie huurde ook vier professionele spelers in om deel te nemen aan het spel, dat samenvalt met het begin van het 7e seizoen van Apex Legends. De spelers zijn namelijk P1NKI, Lelia, HaRu en Wasuo.

Apex Legends, uitgebracht in februari vorig jaar, is één van de meest populairste ‘battle royale’ spellen van dit moment. Aangezien de aanstelling van de spelers in de nieuwe gaming-divisie wordt geleverd met een professioneel contract, merkte SBI esports op dat ze ervoor konden kiezen om hun betaling in Ripple (XRP) te ontvangen. De betaling in de cryptocurrency wordt mogelijk gemaakt na de sponsoring van de organisatie door SBIVC Trade, een andere dochteronderneming van SBI die zich bezighoudt met het uitwisselen van digitale valuta’s.

Een van de spelers, Lelia, gaf toe dat hij in het verleden eigenaar was van de cryptocurrency en zei: “dit is het soort cryptocurrency dat ik in het verleden al bezat.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN