PewDiePie blockchain spel

PewDiePie promoot op blockchain gebaseerd spel Wallem

Felix Kjellberg, de populairste onafhankelijke YouTuber van dit moment, ook wel bekend als PewDiePie, werkt samen met een op blockchain gebaseerde augmented reality (AR) -game die crypto activa verspreidt.

In een nieuwe video promoot de YouTuber een nieuw spel, genaamd Wallem. Het spel gebruikt een 3D-kaart en augmented reality (AR) -technologie om virtuele objecten in de echte wereld te plaatsen. Het beschikt over een cryptocurrency-portemonnee en stelt zijn gebruikers in staat Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) en andere cryptocurrencies te vinden en te verzamelen, die kunnen worden overgedragen naar externe portefeuilles en vervolgens op een beurs kunnen worden verkocht. PewDiePie zei het volgende over het spel:

“Je kunt buiten rondlopen en tokens verzamelen. Afhankelijk van waar je woont, zullen ze om je heen verschijnen.”

Pteria heeft ook zes non-fungible tokens (NFT’s) uitgegeven die de PewDiePie in het spel vertegenwoordigen. Pteria heeft aangekondigd dat de skin beschikbaar is op de gedecentraliseerde, en door de gemeenschap beheerde, NFT-marktplaats Rarible. Het team zei verder het volgende:

“Als eerste druk heeft de Pteria DAO 6 verschillende NFT’s uitgegeven die de Pewdiepie-skin in Wallem vertegenwoordigen.”

Interessant is dat wanneer de Pewdiepie NFT’s beschikbaar worden op Rarible, NFT-eigenaren inkomsten kunnen genereren uit toekomstige verkopen. Bijvoorbeeld: “10% van alle crypto die Pewdiepie-skins verzamelen binnen de crypto-evenementen in Wallem”, merkt het Wallem-team op.

PewDiePie is geen onbekende in blockchain-gebaseerde applicaties. Vorig jaar werkte hij samen met het gedecentraliseerde videostreamingplatform DLive. Dit heeft de YouTuber echter niet lang volgehouden, aangezien hij 10 maanden geleden voor het laatst online was op het platform, maar blijkbaar heeft hij de crypto-markt nog niet volledig verlaten.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN