Ethereum koers

Ethereum koers kan morgen voorbij $400 knallen, aldus analist

De Ethereum koers heeft een sterke daling ondergaan sinds het afgelopen weekend een piek van $400 bereikte. De toonaangevende cryptocurrency staat momenteel op een koers van $382, wat een kleine stijging is ten opzichte van gisteren.

Hoewel de munt de afgelopen dagen flink is gedaald, denken verschillende analisten nog steeds dat de koers van de nummer twee cryptocurrency zal gaan stijgen, onder verwijzing van hun technische analyses.

Ethereum koers zal voorbij de $400 knallen

Zoals gezegd blijven analisten vertrouwen hebben in Ethereum, ondanks recente onzekerheid over de Bitcoin koers. Een handelaar, bekend op Twitter als @CryptoCactus, zei het volgende, onder verwijzing van de onderstaande grafiek:

“Ik heb geen short op Ethereum omdat ik geen idioot ben, dat gezegd hebbende moet de PA momenteel boven de $390 komen en deze omdraaien naar support om een stijging te realiseren. Het lijkt erop dat die prijs onlangs comfortabel geworden is onder de $400. Ik denk dat we morgen $400+ zouden kunnen zien.”

Bron: CryptoCactus Twitter

Whales zijn gestopt met accumuleren

Het is echter niet geheel rooskleurig voor Ethereum. Dit aangezien Ethereum-whales, of grote spelers in de markt, gestopt zijn met het accumuleren van Ether, of zijn begonnen met het verkopen van hun tokens aan particuliere handelaren. Santiment, een toonaangevend blockchain-analysebedrijf, zei onlangs het volgende hierover:

“De top 10 ETH-whales hebben hun laagste percentage van Ethereum’s tokenvoorraad sinds 26 juli. Dit dieptepunt in drie maanden is niet noodzakelijkerwijs een indicatie van een uitverkoop, en kan worden gezien als een indicatie van wijdverbreide acceptatie onder meer adressen.”

Bron: Santiment

Het is wel opvallend te noemen dat ETH-whales besloten hebben om niet meer te accumuleren, aangezien de belangrijkste update van het project, Ethereum 2.0, steeds dichterbij komt. Zeker nu de tool om het aanbetalingscontract van Ethereum 2.0 te creëren, stilletjes op GitHub werd gedropt.

“We hebben een ‘go’ om de hoofdmotor te starten ?”, luidt de GitHub-release.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN