Ethereum Nieuws

Ethereum 2.0 weer een stap dichter bij lancering

De langverwachte upgrade van het blockchain-netwerk van de nummer twee cryptocurrency, Ethereum 2.0, komt steeds dichterbij. Gisteravond, tijdens één van de meest verdeeldheid zaaiende Amerikaanse verkiezingen in de geschiedenis, werd de tool om het aanbetalingscontract van Ethereum 2.0 te creëren stilletjes op GitHub gedropt.

De release luidde als volgt:

“We hebben een ‘go’ om de hoofdmotor te starten ?.”

Een ontwikkelaar van ConsenSys gaf aan dat het depositocontract van Ethereum 2.0 “in wezen goed is om gelanceerd te worden”.

Wat doet de code?

De tool vertegenwoordigt een grote stap richting fase 0 van de langverwachte upgrade. De inwijdende fase van de gespreide uitrol (6 fasen) introduceert een proof-of-stake consensusmechanisme – een efficiënt middel om transacties op het Ethereum-netwerk te valideren.

Om gebruikers te laten staken en de proof-of-stake-keten in goede staat te krijgen, moeten fondsen worden gemigreerd van de huidige blockchain naar Ethereum 2.0. En dat is waar de tool van pas komt.

In plaats van het officiële stortingsadres zelf, is de release een tool voor het genereren van de sleutels die nodig zijn om stortingen te doen op Ethereum 2.0.

Fase 0 wordt naar verwachting verzonden zodra het aanbetalingscontract functioneel is. Dus na maanden van tegenslagen, zware sandbox-tests en uitgebreide audits, lijkt het erop dat delen van Ethereum 2.0 eindelijk zover zijn. De lancering kan hierdoor niet ver weg meer zijn.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN