Dutch Blockchain Week

Dutch Blockchain Week 2020 gaat gewoon door!

Na het grote succes van vorig jaar presenteert stichting Blockchain Netherlands (BCNL) met trots de Dutch Blockchain Week 2020. Dit jaar, het volledig online evenement, zullen sprekers van de Wereldgezondheidsorganisatie, World Economic Forum, Hyperledger en vele anderen aanwezig zijn. Thought leaders, changemakers, innovators en ondernemers zullen het publiek inspireren met een aantrekkelijk programma.

De #DBW20 vindt plaats van woensdag 2 tot en met 8 december. BCNL zal een driedaags programma verzorgen (inclusief de Dutch Blockchain Awards), live gestreamd vanaf het ABN Amro HQ op 2, 3 en 4 december. Op de andere dagen van de DBW20 worden verschillende andere evenementen decentraal georganiseerd door de Nederlandse community.

Het evenement richt zich op de innovatieve kracht van blockchain en hoe het de toekomst zal vormgeven en de weg zal banen voor nieuwe bedrijfsmodellen en de maatschappij. Het programma is volledig gemaakt en georganiseerd door de vrijwillige gemeenschap en biedt een breed scala aan onderwerpen en evenementen, die toegankelijk zijn ongeacht het kennisniveau. Het bieden van diepere inzichten over hoe blockchain een verscheidenheid aan industrieën en de thema’s van de wereld van de toekomst zal beïnvloeden, brengt het publiek naar een hoger kennisniveau.

Wil je erbij zijn? Zorg dan dat je nu je kaartjes bestelt op www.dutchblockchainweek.com.

Disclaimer: Dit is een persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN