BNB Vault

Binance lanceert nieuwe manier om BNB te staken met BNB Vault

De bekendste cryptocurrency beurs van dit moment, Binance, blijft bezig om zichzelf te verbeteren en zijn marktpositie te versterken. Zo heeft de beurs aangekondingd dat het zijn Binance Earn-functie heeft uitgebreid met een nieuwe BNB Vault waar gebruikers verschillende Binance-producten kunnen combineren om meer inkomsten te verdienen, waaronder DeFi-staking.

Met de nieuw gelanceerde BNB Vault van Binance kunnen gebruikers hun BNB-tokens inzetten en jaarlijks tussen de 5-8% verdienen. Gebruikers kunnen geld staken of BNB Vault gebruiken als interface om tussen verschillende producten te navigeren.

Heb je nog geen account op Binance? Maak dan nu een account aan en ontvang 10% handelskorting!

Ingezette fondsen beginnen op de tweede dag om 00:00 UTC rente te verdienen en de inkomsten worden op de derde dag aan gebruikers uitbetaald. Gebruikers kunnen tevens hun BNB flexibel storten en opnemen. Dus je hoeft jezelf geen zorgen te maken dat je er aan ‘vast’ zit.

Ook komen de ingezette activa nog steeds in aanmerking voor reeds bestaande BNB-voordelen zoals airdrops, VIP-rechten en Launchpad-posities. BNB-gebruikers kunnen tegelijkertijd inkomsten verdienen met zowel Earn als het staking-mechanisme op de Smart Chain van de beurs.

De onlangs gelanceerde Binance Smart Chain is het native smart contract-compatibele blockchain-product van de exchange, dat gastheer is voor verschillende DeFi-protocollen, waaronder Arkane Network en PancakeSwap.

De nieuwe Vault-functie komt maanden nadat de beurs zijn Binance Card heeft gelanceerd waarmee gebruikers goederen en diensten kunnen kopen met behulp van BTC en BNB. De kaart, uitgegeven door Visa, kan bij de meeste handelaren worden gebruikt en bevat cashback-functies.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN