Charles Hoskinson

XRP Ledger staat klaar om nieuwe hoogtes te bereiken door de integratie van smart contracts

Een senior bestuurslid bij de Ripple partner Flare, Mohamed Taysir, heeft aangegeven dat de XRP Ledger klaar staat om nieuwe hoogtes te bereiken door de integratie van smart contracts. Dit zei hij in een nieuw interview met TokyoCrypto.

In het interview gaf hij aan dat de inspanningen van het bedrijf om smart contracts te integreren in XRP de deur zal openen naar een markt van meerdere miljarden dollars:

“Waarom dat zo opwindend is, is omdat het veel mogelijkheden opent voor een grote markt die aanwezig is met een enorme marktwaarde van $10 miljard vandaag de dag.”

Taysir legde verder uit wat Flare uniek maakt en zei:

“Flare is een nieuw netwerk. We zijn dus het eerste turingvolledige FBA-netwerk (Federated Byzantine Agreement) en we gebruiken de virtuele Ethereum-machine voor onze smart contracts. We hebben de virtuele Ethereum-machine toegevoegd, zodat we bij de lancering één van de protocollen kunnen binnenhalen waaraan we hebben gewerkt, in feite de FXRP of de Flare XRP. Het is een betrouwbare weergave van XRP op het Flare-netwerk, zodat het smart contracts kan gebruiken. Kortom, we voegen in feite smart contract-functionaliteit toe die kan worden uitgevoerd met XRP.”

Taysir gaf ook zijn kijk op hoe gamers uiteindelijk zullen vertrouwen op blockchain en non-fungible tokens (NFT’s).

NFT’s zijn speciale cryptografische tokens die dienen als verifieerbaar bewijs van eigendom van een bepaald digitaal activum, zoals game-items of verzamelobjecten. In tegenstelling tot crypto-activa zoals Ethereum (ETH) en Bitcoin (BTC), zijn NFT’s activa die niet uitwisselbaar zijn. Elke non-fungible token bevat de identificerende kenmerken van een bepaald activum dat is opgeslagen in de blockchain.

Met smart contract-mogelijkheden kan XRP de wereld van NFT’s betreden, waarvan Taysir aangaf dat het potentieel groot is:

“Het zal niet alleen maar aanslaan. Ik denk dat blockchain en NFT’s gewoon deel gaan uitmaken van de nieuwe ecosystemen van de VR-wereld, omdat het in wezen een van de manieren is waarop je het eigendom van digitale activa binnen die ruimte veilig kunt beheren.”

Bovendien benadrukt Taysir dat de smart contract-functionaliteit van Flare ook kan worden geïntegreerd met andere niet-turingvolledige cryptocurrencies, zoals Bitcoin (BTC).

“Dus in wezen met Flare, wat super opwindend is, is dat wat we doen met XRP alleen XRP overstijgt. Het kan worden gedaan met elk van de niet-turingvolledige activa die er zijn. Dus we beginnen met XRP omdat het een grote community is, goed ontwikkeld is en echt van grote waarde is.

Maar er zijn ook anderen, zoals 75% van de crypto-wereld, zoals de werkelijke waarde van de crypto ligt in niet-turingvolledige activa, zoals BTC, Stellar, Litecoin. Dus wat we doen met FXRP kan worden gegeneraliseerd in een F-activum dat kan worden uitgegeven om met smart contracts op Flare.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN