Crypto jackers

TRON (TRX) verijdelt aanval door een kwaadaardig contract

Een van de populairste blockchain-projecten, TRON (TRX), is eerder op de dag aangevallen door een kwaadaardig contract, maar gelukkig wist het project schade te voorkomen. Dit volgens een tweet die vandaag door de CEO van TRON, Justin Sun, geplaatst werd.

De CEO van het bedrijf heeft de gebeurtenissen in een recente tweet uiteengezet en gebruikers en ontwikkelaars gerustgesteld dat het systeem en alle activa “absoluut veilig” zijn. Hij legde uit dat het mainnet, tijdens een routinematige upgradeperiode van 4.1 versie op 02.11.2020 om 06:14 (HKT), door een kwaadwillig contract werd aangevallen.

Sun beweerde dat de aanvaller de autoriteit die aan de contractontwikkelaar was verleend, had geëxplodeerd. De onbekende dader heeft kwaadwillige transacties geïnitieerd en de supervertegenwoordiger (SR) gevraagd de blokproductie op te schorten.

Deze zogenaamde supervertegenwoordigers spelen een essentiële rol in het netwerk van TRON door te zorgen voor functies als het genereren van blokken en boekhouden. Het zijn tokenhouders die ook overeenkomstige inkomsten behalen.

Het TRON-netwerk “hervatte geleidelijk de blokproductie” ongeveer twee uur later en alles was weer “zoals normaal” na nog een uur. Sun verzekerde dat “de gegevens op de keten intact gebleven zijn en dat de eigendommen van gebruikers absoluut veilig zijn.”

Volgens de oprichter van TRON heeft het weerstaan ​​van deze aanval bewezen dat het netwerk van zijn bedrijf het meest veerkrachtige in de branche is.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN