Ethereum koers

Ethereum koers: zijn we bullish of bearish?

De Ethereum (ETH) koers presteerde de afgelopen dagen erg ondermaats en daalde van $420 naar $375. Dit gebeurde terwijl Bitcoin een sterke stijging neerzette en het hoogste niveau sinds januari 2018 bereikte. Op het moment van schrijven beweegt de Ethereum koers rond de $386 – €332.

Ethereum koers kan naar $432 stijgen

Volgens een cryptocurrency analist kan de Ethereum koers richting de $432 stijgen, echter gaf hij aan dat het eerst belangrijk is dat ETH zijn support level kan terugwinnen van $395. Hij plaatste de onderstaande grafiek en zei:

“Als Ethereum $395 terug kan draaien naar support, denk ik dat het rechtstreeks naar $432 gaat.”

Ethereum koers

De analist voorspelt dit vanwege de resistance niveaus tot aan $420 dollar al een keer eerder zijn getest. Het enige waar Ethereum tegen aan zal lopen is de $420, maar volgens hem zal ook dit resistance niveau niet lang houden.

Valse uitbraak

Echter is niet iedereen positief over Ethereum en cryptocurrency analist DonAlt, met meer dan 158.000 volgers, zei dat bulls ‘the monthly’ niet hebben kunnen redden. Volgens hem hebben we support verloren en de resistance vervolgens opnieuw bearish hebben getest. Hij plaatste de onderstaande grafiek en zei verder nog het volgende:

“Ik neem aan dat de afgelopen 3 maanden een valse uitbraak waren. Resistance: $390 & 1e support: $270.”

Ethereum koers

De mannen van CryptoCoinTalk gaven eerder al aan dat het cruciaal is om het bullish momentum te kunnen behouden van $389. Verliezen we dit dan kan de Ethereum koers een serieuzere correctie gaan verwachten. De $389 vasthouden betekent dat we ons op z’n minst kunnen gaan opmaken voor een stijging richting de $474.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN