Bitcoin

Bitcoin transacties naar crypto-exchanges aanzienlijk gedaald

Het aantal Bitcoin (BTC) dat naar crypto-exchanges wordt gestuurd is flink gedaald en bereikt een dieptepunt in drie jaar. Dit kan betekenen dat steeds meer investeerders hun Bitcoin vasthouden en niet naar crypto-exchanges verzenden met de intentie om het te verkopen.

Het CryptoQuant team deelde onlangs een grafiek, die laat zien dat het aantal BTC transacties naar crypto-exchanges is gedaald, en zei:

“Minder mensen storten $BTC op beurzen. Het aantal transacties in $BTC-instroom van alle beurzen (7-dagen voortschrijdend gemiddelde) bereikt het laagste punt in drie jaar.”

Bitcoin transacties

Dat steeds meer investeerders hun BTC vasthouden zagen we ook toen de CEO van business intelligence-bedrijf MicroStrategy, Michael Saylor, onlangs bekendmaakte dat dat zijn bedrijf Bitcoin 100 jaar zou vasthouden.

Tevens is er momenteel een overvloed aan steun, aangezien een groot aantal bedrijven zoals PayPal, MicroStrategy en Square, besloten hebben om de markt te betreden. Dit kan investeerders het idee geven dat steeds meer bedrijven BTC zullen aanschaffen, waardoor de prijs flink kan stijgen.

Zo gaf Macro-econoom en CEO van Real Vision Group, Raoul Pal, onlangs nog aan dat hij verwacht dat technologiegiganten, zoals Microsoft en Apple in Bitcoin zullen investeren.

Bitcoin op crypto-exchanges bereikt laagste punt in 2 jaar

Tegelijkertijd zien we ook dat het aantal Bitcoin, dat op crypto-exchanges is opgeslagen, het laagste punt in twee jaar heeft bereikt. Het team van Unfolded plaatste de volgende grafiek van Glassnode die deze cijfers bevestigen.

Bitcoin

Snel Bitcoin kopen via Bitvavo? Dat kan hieronder!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN