Bitcoin koers

Bitcoin koers doorbrak $14.000, zit er meer in?

Bitcoin was gisteren jarig. De ware identiteit van de maker van Bitcoin blijft zo’n 12 jaar later nog steeds een mysterie. De Bitcoin koers is in de afgelopen jaren flink gestegen en om een beeld te krijgen van wat de Bitcoin prijs op 31 oktober was in de voorgaande jaren, hebben we een overzichtje gemaakt.

Bitcoin op 31 oktober vanaf 2013

  • 2013 – $204
  • 2014 – $338
  • 2015 – $314
  • 2016 – $700
  • 2017 – $6.486
  • 2018 – $6.317
  • 2019 – $9.199
  • 2020 – $13.732

De verjaardag van BTC ging gepaard met een mooie stijging voorbij de $14.000. Deze Bitcoin koers was het laatst gezien in januari 2018 en heeft dit dus na lange tijd weer doorbroken. Op het moment van schrijven beweegt de Bitcoin koers rond de $13.720 – €11.797.

Verschillende analisten beweren dat we in een nieuwe bull-cyclus zitten die de Bitcoin koers richting de $100.000 zal duwen. De bekende cryptocurrency analist PlanB, plaatste de onderstaande grafiek, waarop hij suggereert dat BTC op korte termijn boven zijn all time high zal uitkomen.

Niet alleen Plan B denkt dat de Bitcoin koers de $100.000 kan behalen. Oprichter van Pantera Capital gaf onlangs ook aan dat de Bitcoin koers eind volgend jaar $100.000 behalen.

Bitcoin zit in resistance zone

De bekende Nederlandse cryptocurrency analist CryptoMichaël, gaf aan dat we momenteel nog steeds in de resistance zone zitten. Hij merkte verder op dat hij afwacht hoe Bitcoin wekelijks afsluit, maar in zijn ogen wordt de maandelijkse afsluiting krankzinnig. Hij plaatste de onderstaande grafiek en zei:

“Nog steeds in de resistance zone. Geen duidelijke breaker en weekendbewegingen zijn behoorlijk lastig. Ik kijk hoe we wekelijks sluiten, maar de maandelijkse afsluiting wordt krankzinnig. Dips zijn voor het kopen van de markten op $BTC. Als $BTC zijn bodem bereikt krijgen we een alts-feest in januari.”

Bitcoin koers

Niet veel later op de dag maakte CryptoMichaël zijn ‘gameplan’ bekend en volgens hem kan de Bitcoin koers nog naar $11.674 dalen, om vervolgens richting de $20.000 te stijgen. Hij plaatste de onderstaande grafiek en zei:

“$BTC #BITCOIN Het gameplan.”

BTC winactie

Bitcoin is gisteren 12 jaar geworden en dat vieren wij met een leuke winactie op Twitter. Klik hieronder om mee te doen!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN