Ripple

Ripple koers analyse – 30 oktober

De Ripple (XRP) koers beweegt al ruim een jaar tussen de $0,18 en $0,35 cent. Dit terwijl de andere grote cryptocurrencies zoals Bitcoin en Ethereum dit jaar flink omhoog schoten. Desalniettemin is niet alle hoop voor XRP verloren.

Ripple koers moet stijgen naar $0.33 voor nieuwe bullrun

Een cryptocurrency handelaar merkte onlangs op dat de Ripple koers aan een nieuwe bullrun zou kunnen beginnen en aanzienlijk zou kunnen stijgen. Hij gaf aan dat de Ripple koers een bepaalde niveau moet terugwinnen om een bullrun te starten, namelijk het niveau van $0,30 tot $0,33. Hij plaatste de onderstaande grafiek en zei:

“De bull run begint boven $0.30-$0.33. $0.17 resistance en $0.18 support. Afronding op de weekly. Maar het is er nog niet helemaal. Misschien kan de Ripple koers binnen een week of twee boven sluiten, als BTC toelaat. Maar voorlopig blijft XRP achter.”

Ripple koers

De geloof dat XRP richting de $0.30 zal stijgen is er ook bij handelaar Vince Prince. Hij toonde onlangs aan dat hij verwacht dat XRP binnenkort een aanzienlijke stijging zal doorstaan.

Korte termijn visie

In een gesprek met de mannen van CryptoCoinTalk vroegen wij naar hun visie op de Ripple koers. Ze merkten het volgende op:

“Wanneer we een blik werpen op de Ripple koers zien we dat we op support zitten van de voorgaande consolidatie zone. Deze ligt op de $0.23422-$0.23195. Dit is in mijn optiek een prima plek om een higher low te gaan vormen.”

Ze voegden nog het volgende eraan toe:

“Dat kan enkel als we deze zone dus behouden. Anders gaan we de range low opzoeken en testen. zolang we die behouden kunnen we upside gaan zien op XRP. De range low ligt op $0.22928.”

Ripple koers
Bron: Tradingview

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN