PrimeXBT

Handelaar voert de top van Covesting Copy Trading Leaderboard aan met 2700% winst

Handelaren zijn zelfverzekerd en soms zelfs eigenwijs. Na jarenlange ervaring met de handel op verschillende markten, kan het volledige gebrek aan zenuwen of de angst voor risico overkomen als roekeloos. Dit terwijl het in feite een aangeleerde vaardigheid is.

Maar toen een bepaalde handelaar zich meer dan 50 dagen geleden aanmeldde voor de ‘Covesting copy trading module’ op PrimeXBT met de naam ‘NO 1’, had niemand verwacht dat deze persoon in alle rangen zou stijgen tot de nummer één positie. Maar dat is precies wat de handelaar deed. Er wordt nu volop over deze handelaar gepraat, en zo heeft deze persoon maar liefst 2700% winst in slechts 59 dagen in totaal behaald.

Hier is een blik op de stijging van deze handelaar naar de top van het volledig transparante wereldwijde leaderboard van Covesting. De persoon werd de meest winstgevende handelaar van het platform.

Het verhaal van één handelaar veranderde de weg van de Strategie Manager naar nummer één

Iedereen die zich de afgelopen weken heeft aangemeld bij Covesting op PrimeXBT kan even in de war raken over de topgebruiker. De handelaar staat niet alleen bovenaan in de ranglijsten, maar het toevallige is dat de naam bij inschrijving NO 1 was.

Het was duidelijk dat deze handelaar maar 1 doel had en dat is de beste strategiemanager op het copy trading-platform worden. Dit gebeurde erg snel want in een kort tijdsbestek begon de handelaar de Covesting-ladder te beklimmen.

De winstgevendheid kwam langzaam op gang en begon in september. Van september tot oktober schommelde de winst van NO 1 rond de 1500%. Toen de markten onlangs een ommekeer namen, maakte NO 1 nog steeds goede profits en zo zag de handelaar zijn totale winst eindelijk voorbij de 2000% schieten. Vervolgens ging het zelfs verder dan 2500%.

De hele reis van 0% winst en slechts een eerste storting van $500 naar 2700% ROI en 155 BTC zie je hieronder:

Als gevolg hiervan nam het eigen vermogen van volgers enorm toe. De grote piek voorafgaand aan de laatste stijging zou een Covesting-volgeling whale kunnen zijn die zijn winsten verzilverd heeft. Hierdoor heeft hij de finale gemist en een mogelijkheid van meer dan 1000% gemist naar een nieuwe winstpiek.

Strategiemanager krijgt legendarische status na een kapitaalgroei van $500 tot $2 miljoen

De meest winstgevende maand van NO 1 was september, maar nog steeds pas de tweede maand sinds de registratie voor Covesting op PrimeXBT. Die maand behaalde hij maar liefst 736% maand-op-maand winst.

NO 1 bewijst ook dat er geen beloning is zonder risico. Volgens Covestings volledig transparante succes- en risicomaatstaven, die volgers kunnen gebruiken om te selecteren welke strategie ze willen volgen, kan NO 1 met een maximale drawdown van 80% worden gezien. Dit kan voor sommige volgers moeilijk te verteren zijn.

Hij maakt ook regelmatig gebruik van een groot percentage van zijn margin-allocatie, waardoor de strategie en haar posities het risico lopen op een margin call of liquidatie. Volgers die dit soort strategie vrezen, moeten in plaats daarvan op zoek gaan naar een vijfsterrenhandelaar, die voorzichtiger is bij het uitvoeren van zijn of haar trades.

Word nummer één of volg hen met Covesting Copy Trading op PrimeXBT

Toch is het, ongeacht het risico, de beloning dat NO 1 duidelijk de beste is in groeien. Van een magere start van slechts $500 tot een strategiemanager worden die handelt met meer dan $2 miljoen aan BTC, het verhaal is er een voor de geschiedenisboeken.

Deze handelaar, ongeacht of deze persoon het beste is in Bitcoin- of Ethereum-handel, of dat de handelaar meer afhankelijk is van de MACD- of Bollinger-bands, staat veruit op nummer 1, want uiteindelijk is het de winst dat telt, en niemand heeft een grotere totale winst op Covesting dan NO 1.

Met 2700% winst, hebben degenen die de strategie volgen ook hun kapitaal aanzienlijk kunnen laten groeien, dankzij de kracht van de Covesting-module op PrimeXBT.

Disclaimer: Dit is een persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN