Ethereum

Ethereum koers kan flink dalen als support niet wordt behouden

De Ethereum (ETH) koers verloor gister zijn sterke support op $400 dollar en daalde gister richting de $380 dollar. Analisten vrezen dat Ethereum zich moet voorbereiden op een aanzienlijke daling, tenzij de huidige support standhoudt. Ethereum beweegt op het moment van schrijven in het bereik van $380 tot $390 dollar.

Ethereum koers mag support niet verliezen

De mannen van CryptoCoinTalk gaven eerder al aan dat het cruciaal is om het bullish momentum te kunnen behouden van $389. Verliezen we dit, dan kunnen we een serieuzere correctie gaan verwachten. De $389 vasthouden betekent dat we ons kunnen gaan opmaken voor een stijging richting op z’n minst de $474.

Een andere analist zei onlangs dat we een daling naar $300-$315 kunnen zien, als ETH zijn huidige support verliest. Dit zou een daling van 20% betekenen ten opzichte van de huidige koers. De analist plaatste de onderstaande grafiek.

“Zal het weer standhouden? We zouden anders $300-315 kunnen zien. We zijn er nog niet helemaal.”

Ethereum koers

ETH / BTC kan nog aanzienlijk in prijs dalen

De bekende Nederlandse cryptocurrency analist CryptoMichaël, gaf onlangs aan dat hij verwacht dat de Ethereum koers ten opzichte van Bitcoin ondermaats zal blijven presteren Hij plaatste de onderstaande grafiek en zei:

“Nog steeds zwaar aan het crashen, zoals verwacht. Ik ben van plan aankomende december / januari te kopen en waarschijnlijk rond het 0,025-gebied. Op korte termijn kan er een lichte bounce optreden. De cruciale zone om te doorbreken is de 0,0315 sats-zone.”

Ethereum koers

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN