Bitcoin koers

CEO van MicroStrategy Michael Saylor onthult hoeveel Bitcoin hij heeft

De CEO van het aan Nasdaq genoteerde MicroStrategy Michael Saylor, heeft zojuist bekendgemaakt hoeveel Bitcoin hij vasthoudt. Naar eigen zeggen heeft hij 17.732 BTC in bezit en zou hij deze gemiddeld voor $9.882 per stuk hebben gekocht. Hij zei:

“Sommigen hebben gevraagd hoeveel #Bitcoin ik bezit. Ik persoonlijk #hodl 17.732 BTC die ik gemiddeld voor $9.882 per stuk kocht. Ik heb MicroStrategy van deze holdings op de hoogte gebracht voordat het bedrijf besloot om #Bitcoin voor zichzelf te kopen.”

Met de gemiddelde prijs van Michael Saylor in gedachten betekent dit dat hij iets meer dan $175 miljoen heeft uitgegeven. De 17.732 Bitcoins hebben nu een waarde van meer dan $235 miljoen. Een winst van ongeveer $60 miljoen.

Een Twitteraar vergeleek de cijfers van MicroStrategy en publiceerde een statistiek met merkwaardige cijfers. Zo gaf hij aan MicroStrategy de afgelopen drie en een half jaar $78 miljoen had verdiend met hun bedrijfsactiviteiten. Mocht het bedrijf al haar Bitcoins verkopen, dan heeft het in slechts twee maanden ongeveer $100 miljoen verdiend.

Michael Saylor vergeleek Bitcoin met online gokken

Michael Saylor is een enorme voorstander geworden van Bitcoin. Dit terwijl hij in 2013 zei dat de “dagen van Bitcoin zijn geteld” en hij het vergeleek met online gokken. Inmiddels is hij van mening verandert en behoorlijk optimistisch over de koningsmunt. Onlangs gaf hij aan dat BTC een miljoen keer beter is dan goud en dat zijn bedrijf Bitcoin 100 jaar zou vasthouden. Onder zijn leiding is MicroStrategy een van de toonaangevende institutionele investeerders in Bitcoin geworden. Het bedrijf investeerde deze zomer maar liefst $425 miljoen in BTC.

Wat je misschien ook leuk vindt:

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN