Bitcoin

Bitcoin koers zal begin 2021 een nieuwe all time high bereiken

De Bitcoin koers heeft eerder deze week de $13.400 weten te doorbreken, echter is de koers weer wat teruggevallen en beweegt het momenteel rond de $13.222 (ongeveer €11.260). Door deze mooie stijging hebben verschillende analisten weer hun voorspellingen geplaatst over wat de volgende stappen van de koningsmunt zullen zijn. De meest opvallende hebben we hieronder weergegeven.

Raoul Pal voorspelt nieuwe all time high

Voormalig hedgefondsbeheerder bij Goldman Sachs, Raoul Pal, heeft aangegeven dat de Bitcoin koers zijn all time high zal overtreffen. Hij voorspelt dat dit voor begin 2021 zal gebeuren. Raoul Pal is erg bullish op Bitcoin en voorspelde eerder al dat de Bitcoin koers binnen 5 jaar de $1.000.000 zal bereiken. Ook zei hij onlangs dat Microsoft en Apple ook uiteindelijk in BTC zal investeren

De voormalig hedgefondsbeheerder plaatste de onderstaande grafiek en zei:

“Er zijn letterlijk nog maar twee weerstanden over op de Bitcoin chart – $14.000 en dan de oude hoogste punt ooit op $20.000. Ik verwacht uiterlijk begin volgend jaar nieuwe recordhoogtes.”

Bitcoin koers

Heb je nog geen account op de grootste cryptocurrency exchange Binance? Maak dan nu een account aan en ontvang 10% handelskorting!

Bitcoin koers op weg naar $17.000

Een analist suggereerde dat als de Bitcoin koers door de $14.000 breekt de weg open ligt om de $17.000 te bereiken. Toen Bitcoin tevens op 6 december 2017 boven de $14.000 brak, duurde het slechts 11 dagen om de all time high van $20.000 te bereiken.

De analist plaatste de onderstaande grafiek en zei:

“Bitcoin heeft de IH&S neckline opnieuw getest en is erboven gebleven. Als $BTC nu breekt en boven de $14k blijft, zou het pad naar het doel open zijn. Tot dusverre lagen de lokale hoogtepunten net boven de Fibonacci-niveaus (liquiditeit vóór correcties). Het volgende niveau komt overeen met het IH & S-doel.”

Bitcoin koers

De bekende Nederlandse cryptocurrency analist CryptoMichaël, gaf recent aan dat hij verwacht dat de Bitcoin koers begin volgend jaar richting de $17.000 zal gaan stijgen. Hij plaatste de onderstaande grafiek en zei:

“Ik denk dat dit een waarschijnlijk scenario is, waarbij ik nog geen doorbraak verwacht door de $14.000. Een nieuwe test van de vorige resistance zone om een momentum op te bouwen naar de volgende rally richting een Bitcoin koers van $17.000, welke volgend jaar zal beginnen.”

Bitcoin koers

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN