Bitcoin koers

Bitcoin koers kan tot het einde van het jaar nog veel hoger stijgen

De Bitcoin (BTC) koers heeft een sterke rally doorgemaakt richting $13.000 en dit niveau wordt gezien als het belangrijkste resistance gebied op korte tot middellange termijn. Ondanks dit resistance level zijn technische analisten ervan overtuigd dat de Bitcoin koers verder zal stijgen. Op het moment van schrijven beweegt de koningsmunt rond de $13.200, volgens Binance.

Heb je nog geen account op de grootste cryptocurrency exchange Binance? Maak dan nu een account aan en ontvang 10% handelskorting!

Bitcoin koers richting $17.000

De bekende Nederlandse cryptocurrency analist CryptoMichaël, gaf recent aan dat hij verwacht dat de Bitcoin koers begin volgend jaar richting de $17.000 zal gaan stijgen. Hij plaatste de onderstaande grafiek en zei:

“Ik denk dat dit een waarschijnlijk scenario is, waarbij ik nog geen doorbraak verwacht door de $14.000. Een nieuwe test van de vorige resistance zone om een momentum op te bouwen naar de volgende rally richting een Bitcoin koers van $17.000, welke volgend jaar zal beginnen.”

Het onafhankelijk onderzoeksbureau, Nautilus Research, plaatste onlangs een Bitcoin grafiek met de historische bull runs. Het bedrijf ziet patronen in de Bitcoin grafiek waarbij ze beweren dat het signalen vormt, die eerder zijn gezien bij andere bull runs.

Wekelijkse afsluiting

Een cryptocurrency analist, met meer dan 65.000 volgers, heeft aangegeven dat de Bitcoin koers zijn opwaartse spurt kan gaan uitbreiden. Dit zou allemaal komen vanwege de laatste wekelijkse afsluiting. Hij merkte op dat deze candle close alle neerwaartse trends doorbrak die nog steeds gaande waren vanaf de top van 2017.

Hij plaatste de onderstaande grafiek en zei:

“Om het hier simpel te houden met $BTC, ziet de wekelijkse grafiek er fenomenaal uit. Nu stevig boven alle downtrends van de 20k-top van 2017 en deze week net gesloten op zijn highs boven de belangrijkste $12,5k-resistance. The sky is the limit nu imo, en deze markt is niet om te shorten.”

Gisteren plaatsten wij ook een artikel met waarom deze Bitcoin bullmarkt anders is dan de vorige bullmarkten. Geïnteresseerd in dit artikel.. Klik hier!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN