Harvest Finance hack

DeFi-project Harvest Finance getroffen door $24 miljoen hack

Een ander DeFi-project, Harvest Finance, heeft te maken gehad met een flashloan-aanval die zeven minuten heeft geduurd, en waardoor ten minste $24 miljoen gestolen is.

Het team achter het Harvest Finance (FARM) -project bevestigde de aanval enkele uren geleden en verklaarde dat “de economische aanval werd uitgevoerd via de curve y pool, waardoor de prijs van de stablecoins in Curve buiten proportie werd uitgerekt en het storten en opnemen van een grote hoeveelheid activa werd geoogst.

Als gevolg van de hack heeft het team een premie van $100.000 beschikbaar gesteld voor de eerste persoon of het eerste team dat contact opneemt met informatie over de hacker. Het is ook belangrijk op te merken dat de aanvaller heeft besloten om bijna $2,5 miljoen terug te betalen aan het contract van de ontwikkelaar van Harvest Finance, waardoor het totale verlies op ongeveer $21,5 miljoen komt te staan.

In wat leek op een wanhopige oproep tot actie, vroeg Harvest Finance de hacker om het geld te retourneren. Het zei het volgende op Twitter:

“… je hebt je punt bewezen als je het geld aan de gebruikers kunt terugbetalen, het zou enorm gewaardeerd worden door de gemeenschap, waaronder veel omstanders die DeFi van veraf bekijken.”

Het team voegde eraan toe dat er morgen een naverslag zou worden vrijgegeven. Bovendien zeiden ze dat de aanvaller “bekend is in de cryptogemeenschap” op basis van de informatie die ze hebben verzameld, en dat ze “niet geïnteresseerd zijn in het doxen van deze persoon”.

Het team zei verder dat het verloren geld naar rato zou worden verdeeld onder de getroffen gebruikers door middel van een snapshot.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN