Ripple cryptocurrency

XRP koers is op weg richting $0,31, aldus analist

Een recente voorspelling van de XRP koers door Vince Prince heeft aangetoond dat hij verwacht dat de cryptocurrency binnenkort de range van $0,26 – $0,30 zal bereiken. Tevens gaf hij in een andere analyse aan dat de munt geleidelijk richting een koers van $0,31 zal stijgen. Hij plaatste de volgende grafiek:

Bron: TradingView

Bij de analyse voegde hij het volgende toe:

“XRP/USD heeft een grote stap gemaakt door boven de bovengrens van zijn dalende kanaalvorming te komen en de halslijn van de inverse head- en shoulder-formatie, die het ook vormt binnen de lokale tijdsbestekken, te testen.”

Hij ging verder met aangeven dat dit een belangrijke stap was in het verwerven van aanvankelijke bullishness in de structuur en het bevestigen van de te voltooien bodem. Hij vervolgde met:

“Er zijn echter enkele belangrijkere resultaten die XRPUSD moet laten zien om de volgende voortzettingen volledig te valideren wanneer we dit perspectief overwegen.”

Hij gaf tevens aan dat het altijd belangrijk is dat om de omgekeerde scenario’s ook in gedachten te houden, aangezien hij tegenwoordig te vaak ziet dat er slechts in één richting wordt gespeculeerd. Hij zei:

“Dit is een belangrijke factor die we moeten begrijpen wanneer we op de juiste manier op de markten handelen. Binnen de huidige XRP/USD [chart] heeft het omgekeerde bearish perspectief een kleinere mogelijkheid, maar het moet niet worden onderschat, aangezien de markt ook kan veranderen, vooral in een volatiele markt zoals het geval is bij cryptocurrencies.

Bovendien is XRPUSD nu ook afgewezen op de kleinere tijdframes van de halslijn […] Deze afwijzing kan aangeven dat de lagere niveaus en trendlijnen opnieuw moeten worden getest voor verdere ontwikkelingen, dit kan resulteren in een langdurige accumulatiefase en bodemopbouw, zoals te zien is in mijn grafiek.”

Vince gaf verder aan dat de stijgende ondersteuningslijn “een zeer belangrijke trendlijn is om te overwegen”, aangezien die in het verleden al meerdere keren is bevestigd. Als de XRP koers daaronder valt, kan dit mogelijk het bullish scenario ongeldig maken binnen de bullish-invalidation-zone (die in rood gemarkeerd is in de grafiek).

Hij sloot echter af met:

“Maar dit is niet het meest mogelijke scenario, aangezien de verwachte bullish breakout vroeg of laat zal plaatsvinden met een mogelijkheid van 75%.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN