Bitcoin koers

Raoul Pal: Microsoft en Apple zullen uiteindelijk ook in Bitcoin investeren

Macro-econoom en CEO van Real Vision Group, Raoul Pal, heeft aangegeven dat Bitcoin (BTC) een “reddingsvlot” zal bieden aan de algemene bevolking en investeringen zal vergaren van technologiegiganten, zoals Microsoft en Apple.

In een recente Real Vision Finance-video noemde de voormalige hedgefondsbeheerder van Goldman Sachs Bitcoin en cryptocurrencies een reddingsvlot voor de falende economie. Hij vergeleek de huidige recessie van COVID-19 met de financiële ineenstorting van 2008 en zei dat de economie waarschijnlijk verder zou verslechteren en zich zou uitbreiden tot een gebied van insolventie.

Pal voorspelde verder dat regeringen op verdere economische neergang zouden reageren door meer geld bij te drukken, waarbij ze de centrale banken als ‘backstop’ zouden gebruiken. Hij zei het volgende:

“Ik ben er niet helemaal zeker van hoe de Europeanen hun banksysteem in het midden hiervan zullen behouden en ik vrees al lang dat het uiteindelijk genationaliseerd zou worden.”

Pal zei dat hij “verrast” zou zijn als grote technologiebedrijven zoals Apple en Microsoft binnen de komende vijf jaar geen plannen zouden hebben om in Bitcoin te investeren als ontsnapping aan dalende fiat-valuta’s, en noemde de verslechterde economie bullish voor Bitcoin. Hij zei:

“Niets is een reserve-activa zoals Bitcoin. Letterlijk niets. Zelfs geen goud. Het is echt buitengewoon en het is zo innovatief dat we geen idee hebben waar het heen gaat.”

Het is volgens hem duidelijk wat de toekomst van Bitcoin is, maar hoe denken jullie hier over? Laat het ons weten op onze socials!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN