Bitcoin halving

CryptoCoinTalk: Bitcoin & Ethereum koers analyse!

Allereerst willen we CryptoCoinTalk bedanken voor deze Bitcoin (BTC) & Ethereum (ETH) koers analyse. Vergeet hen niet op Telegram te volgen door hier te klikken!

LET OP: dit is géén financieel advies!

Ja jaaa, beste Bitcoin HODLers. Wrijf nog maar een keer goed in je ogen en knijp jezelf flink in je arm. Nee, het is toch echt geen droom. Gisteravond tikten we maar liefst de $13.200 aan, een prijs die we sinds 10 juli 2019 niet meer gezien hebben. Bitcoin is aan een nieuwe bullrun begonnen en dat is te merken. Gisteren hebben alle altcoins flinke klappen gekregen door de rally van de Bitcoin koers. Dit verschijnsel zien we vaker als de Bitcoin koers serieus aan het rallyen is. De aandacht en dus ook het geld verschuift van altcoins naar Bitcoin en dat resulteert in hevig bloedende altcoins. Sinds gisteravond laat laten de major altcoins zich ook eindelijk eens zien. Dat kwam mede doordat Ethereum een opleving maakte. Vandaag gaan we zowel de Bitcoin koers als de Ethereum koers bespreken in een gloednieuwe analyse.

Bitcoin weekgrafiek

Wanneer we op de weekgrafiek van de Bitcoin koers kijken zien we dat we tegen een resistance aan zitten, op $13.157-$13.597. We zitten hier dus op een redelijke resistance, waardoor een mogelijke correctie op de loer ligt.

Bron: TradingView

Bitcoin daggrafiek

Op de daggrafiek zien we dat we een correctie hadden gemaakt richting de $9.900-$10.200. Van daaruit hebben we een bounce gezien en zijn we in consolidatie terechtgekomen. Op dit moment kunnen we wel de conclusie trekken dat we deze consolidatie hebben gebroken. We zitten nu prachtig boven de $12.054-$12.129. Dit is een level die we graag gehouden zien worden om het korte termijn bullish momentum te kunnen behouden.

Op dit moment kunnen we met de fibonacci extensielevels valideren dat het $13.481 prijsgebied redelijke resistance is. We zouden dus vanaf hier kunnen gaan rangen.

Bron: TradingView

Ethereum daggrafiek

Op de daggrafiek van Ethereum zien we dat we een prachtige range high break hebben gehad en dat we daarboven nu hoogstwaarschijnlijk de candleclose gaan zetten. Wanneer we boven de $390 sluiten op de daggrafiek is de kans groot dat we richting de $444.62 gaan bewegen.

Bron: TradingView

Ethereum 4-uur-grafiek

Op de 4-uur-grafiek zien we dat het 0.618 fibonacci retracement level op $420 als resistance aan het dienen is. Dit is voor ons ook het eerste target van onze long, die we hebben geopend in onze educatiegroep (klik hier). Op dit moment ziet het er dus nog erg goed uit voor Ethereum. De kans is wel aanwezig dat we eerst een kleine pullback krijgen, om vervolgens de weg omhoog te vervolgen.

Bron: TradingView

Conclusie

Kortom, de markt ziet er zeer bullish uit. Ethereum loopt iets achter op Bitcoin, maar lijkt een inhaalslag te maken. De kans is wel aanwezig dat we een kleine pullback gaan zien vanaf hier, voordat we de weg omhoog gaan vervolgen.

De CryptoCoinTalk Telegramgroep houdt je dagelijks op de hoogte van de koersontwikkelingen in de markt. Wat kun je van ons verwachten? Dagelijkse (video) marktanalyses, calls, setups en (video) educatiecontent. Vind je dit interessant? Volg ons dan op Telegram door hier te klikken! Of klik op het plaatje hieronder!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN