Bitcoin koers

Bitcoin koers doorbreekt $12.000, zijn we bullish?

Het is Bitcoin (BTC) eindelijk weer gelukt om boven de $12.000 te stijgen en de koningsmunt bereikte zelfs een koers van $12.295 op Binance. Het positieve is, dat op het moment van schrijven, de Bitcoin koers nog steeds boven de $12.000 beweegt.

Dit betekent dat ‘bulls’ de overhand hebben en ‘bears’ de Bitcoin koers voorlopig niet onder het psychologische niveau van $12.000 hebben weten te duwen. Interessant om te zien is dat altcoins de weg van BTC niet hebben gevolgd. We kunnen concluderen dat Bitcoin zijn dominantie op de markt heeft vergroot.

Bitcoin
Bron: Binance

Heb je nog geen account op de grootste cryptocurrency exchange Binance? Maak dan nu een account aan en ontvang 10% handelskorting!

Bitcoin koers is bullish

Handelaar Logan Han voorspelt dat de Bitcoin koers richting de $20.000 kan stijgen. Hij suggereert dat Bitcoin zijn vorige ‘all time high’ kan overtreffen als het boven de $12.000 blijft bewegen.

“Zoals ik al meerdere keren heb gezegd, is een lagere $12K-regio een historisch cruciale prijsklasse voor #Bitcoin. Als $BTC hier een sprong voor maakt en $14K bereikt, is er niets dat #BTC ervan weerhoudt om rechtstreeks naar $20K te gaan.”

Bitcoin koers
Bron: Twitter

De mannen van CryptoCoinTalk postten vandaag op Twitter hun visie op het macroperspectief van de Bitcoin koers.

“Wanneer je twijfelt, zoom uit” luidde de boodschap. “Ja, we zouden nog een correctie kunnen zien en nee, we zullen niet in één keer naar een all time high gaan. Maar laat je niet afleiden door de lage tijdsframe ruis. Qua macroperspectief zijn we ontzettend bullish”, voegden ze daaraan toe.

Bitcoin koers
Bron: Twitter

Daan van Benelux Crypto zei onlangs het volgende over de Bitcoin koers:

“De Bitcoin koers is terecht boven de $12.000 en volgt exact ons plan. We hebben een 4hr close gemaakt en verwachten nu wat sideways actie. Op de RSI houden we nog steeds de trendline in de gaten. De Mac-D ziet er overigens ook nog steeds bullish uit. Wat wij nu in principe willen zien is een range tussen de $12.000-$12.500 zodat de alts kunnen bijtrekken.”

BTC
Bron: Tradingview

Is de bullmarkt begonnen?

Josh Rager, met meer dan 89.000 volgers op Twitter, heeft zojuist opgemerkt dat Bitcoin sinds januari 2018 geen weekly close van meer dan $12.000 heeft gehad. Hij is ervan overtuigd dat de bullmarkt is begonnen en zei:

“Zowel de wekelijkse als de maandelijkse grafieken werken aan higher-closes. Bitcoin heeft sinds januari 2018 geen weekly close van meer dan $12.000 gehad. Bitcoin had zijn 20% + pullback, het is tijd om deze opwaartse trend voort te zetten.”

BTC
Bron: Twitter

De recente investeringen van grote instellingen in Bitcoin, zoals Square die $50 miljoen aan BTC kocht, zouden volgens Pierre Rochard voor paniek zorgen bij andere bedrijven. Hij zei dat meer bedrijven BTC ‘in paniek zouden kopen’.

“Square kocht slechts $50 miljoen aan Bitcoin. Ze gaan in paniek meer kopen. En uiteindelijk zal [Apple] ook in paniek kopen.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN