Filecoin

NOWPayments ondersteunt Filecoin betalingen

Het nieuws van de lancering van het mainnet van Filecoin werd ongetwijfeld verwacht door zowel cryptobedrijven als de hele cryptogemeenschap.

Verschillende grote beurzen hebben het native FIL-token van Filecoin vermeldt voorafgaand aan de lancering. Ook cryptobetalingsprocessor NOWPayments heeft zijn best gedaan om de crypto-giganten bij te houden. Zo heeft het bedrijf FIL-uitbetalingen sinds 16 oktober 2020 mogelijk gemaakt.

Pauline Shangett, CMO van NOWPayments, zei het volgende over de nieuwe ontwikkeling:

“Wij geloven dat de missie van Filecoin is waar de hele cryptowereld op had gewacht – aangezien OneDrive, Dropbox en Google Drive hun bezorgdheid uiten over hun bestandsopslagbeleid. Hierdoor is een gedecentraliseerd peer-to-peer bestandsopslagsysteem een ​​noodzakelijke stap voor het bestaan ​​van een volledig gedecentraliseerd internet, onafhankelijk van de autoriteiten.”

Het FIL-token van Filecoin, het activum dat de volledige infrastructuur ondersteunt, brengt een groot bewezen nut voor het project. Dit doen ze door netwerkdeelnemers te stimuleren om hun bestandsruimte beschikbaar te stellen aan andere mensen om te gebruiken.

Pauline Shangett voegde er nog het volgende aan toe:

“NOWPayments hoopt FIL nog een laag utility te geven. Dit willen we doen door mensen de mogelijkheid te bieden om met FIL te betalen in verschillende winkels, FIL-donaties te geven en FIL in hun bedrijf te accepteren, zoals donaties, fooien, enzovoort.”

Filecoin is ontwikkeld door Protocol Labs en werd in 2014 opgericht door Juan Bennet, tevens ook de oprichter van Protocol Labs. Filecoin is een gedecentraliseerd netwerk waarmee iedereen extra opslagruimte op zijn computer kan verhuren. Degenen die bestanden bewaren, worden opslagminers genoemd. Wereldwijd heeft iedereen toegang om lid te worden van het netwerk en dit zorgt ervoor dat Filecoin een enorme bron van gegevensopslag creëert. Filecoin-token $FIL is de native virtuele valuta van het platform dat wordt gebruikt om miners te belonen. 2017 was tevens een bizar jaar voor Filecoin, want in slechts 30 minuten tijd haalde Protocol Labs een bedrag van $200 miljoen op via een ICO.

Wat is NOWPayments?

NOWPayments, ontwikkeld door het team achter de instant-crypto-exchangeservice ChangeNOW in 2019, is een niet-bewarend cryptocurrency-betalingssysteem. Vanaf nu ondersteunt NOWPayments meer dan 50 crypto-activa voor zowel het betalen met en accepteren van cryptocurrencies. Bovendien heeft het een breed scala aan handelaarstools beschikbaar voor iedereen die met cryptobetalingen wil omgaan.

Crypto gebeurt – accepteer het NU!

Disclaimer: Dit is een persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN