Bitcoin koers

Bitcoin koers stijgt boven $11.800, maar wat nu?

De Bitcoin (BTC) koers is de afgelopen week stabiel boven de $11.000 gebleven en steeg zojuist op Binance richting $11.849. De koningsmunt lijkt de smaak te pakken hebben om de $12.000 te gaan testen.

Heb je nog geen account op de grootste cryptocurrency exchange Binance? Maak dan nu een account aan en ontvang 10% handelskorting!

Bitcoin koers op weg naar $12.000

De bekende Nederlandse cryptocurrency analist CryptoMichaël, deelde gisteren de onderstaande grafiek en zei dat Bitcoin binnenkort de $12.000 kan gaan testen als het boven de $11.300 blijft bewegen. Echter houdt hij ook de $10.900 – $10.600 regio in de gaten mocht Bitcoin de ‘groene zone’ in de onderstaande grafiek niet weten vast te houden.

Bitcoin koers
Bron: Twitter

Vandaag plaatste CryptoMichaël een nieuwe grafiek met verwachting dat de Bitcoin koers de $12.00 zal gaan doorbreken. Hij zei het volgende:

“Ik sta nog steeds achter het volgende patroon, er komt zo’n grote hindernis aan voor $BTC.”

Bitcoin koers
Bron: Twitter

BTC dominantie

De mannen van CryptoCoinTalk deelden onlangs ook hun visie op de Bitcoin koers en merkten op waarom ze momenteel zo voorzichtig zijn met altcoins. Ze gaven aan dat de BTC dominantie momenteel op weekly support ligt en het erop lijkt dat we daar een ascending triangle aan het vormen zijn.

“Het is daarom ook een aannemelijk scenario dat we meer upside gaan zien op de BTC dominantie. Dat betekent automatisch meer bloed op altcoins.”

Bitcoin
Bron: Tradingview

Gisteren plaatsten wij ook een Bitcoin koers artikel waarin een analist voorspelt dat de Bitcoin koers binnenkort een aanzienlijke stijging kan laten zien, met een prijs van $13.000 per BTC.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN