Bitcoin koers analyse

Huidige prijsactie Bitcoin koers laat analisten gissen

De meningen over de korte termijn toekomst van de Bitcoin koers zijn erg verdeeld. Zo plaatsten wij gisteren een artikel over het feit dat een bepaalde analist denkt dat de koers eerst richting de $10.700 zal dalen, voordat de weg naar boven vervolgd zal worden. We hebben echter eerder deze maand verschillende andere analyses geplaatst die aangaven dat de Bitcoin koers op korte termijn zal gaan stijgen. Hierdoor is het duidelijk dat de analisten ook onzeker zijn over de korte termijn vooruitzichten van de koningsmunt.

Zo zei de bekende cryptocurrency-analist op Trading View, DLavrov, dat de huidige volatiliteitsperiode het buitengewoon moeilijk heeft gemaakt om te voorspellen waar de cryptocurrency-prijzen in de nabije toekomst zouden landen. Hij is echter van mening dat, gezien de aanhoudende ondersteuning van $11.000, de Bitcoin koers op de lange termijn waarschijnlijk nieuwe hoogtes zal bereiken.

Een andere beroemde analist, Wyckoff Mode, legde uit dat, hoewel de koningsmunt erin geslaagd is de huidige neerwaartse druk richting $11.000 en lager te dragen, het risico nog steeds hoog is. Hij is van mening dat de huidige dollarprijzen in overweging moeten worden genomen voordat handelsbeslissingen worden genomen. Wyckoff gaf aan dat hij in de huidige marktsituatie slechts 30 procent van zijn Bitcoin-allocatie zou riskeren en de overige 70 procent zou vasthouden.

Bitcoin koers

De volgende Bitcoin-prijsvoorspelling komt van Vince Prince, die een grondgedachte boven vooringenomenheid stelt. Prince legde uit dat de mogelijkheden om naar beide kanten te bewegen, d.w.z. de bearish en bullish kanten, nog steeds mogelijk zijn. Hij voegde eraan toe dat, gezien de huidige marktstabiliteit en andere factoren, het bullish momentum een ​​grotere kans heeft om de koersbeweging te grijpen.

Een andere analist op Twitter, Moon Carl, gaf onlangs aan dat de Bitcoin koers een enkele oplopende driehoek vertoont, een trendlijnpatroon die het al meer dan drie maanden consequent volgt. Het patroon geeft de beweging van de prijzen weer en omvatte belangrijke gebeurtenissen zoals bullish engulfing-patronen en ernstige bearish-modellen. Hij ging verder met stellen dat de koningsmunt de oplopende driehoek, zoals te zien in de tweet van Moon Carl, zou kunnen blijven volgen en in de komende maanden Bitcoin naar $20.000 en hoger kan duwen. Dit zou ervoor kunnen zorgen dat de koers dit jaar of begin volgend jaar een nieuwe all-time high kan bereiken.

Zoals jullie lezen zijn een aantal bekende analisten momenteel ook onzeker over de korte termijn toekomst van de Bitcoin prijs. Hierdoor is het wellicht verstandig om geen actie te ondernemen, totdat er meer zekerheid in de markt komt (geen financieel advies).

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN