Binance Nieuws

Binance Jersey gaat zijn deuren sluiten vanwege tegenvallende handelsvolumes

Binance’s fiat-naar-crypto-beurs in Europa, Binance Jersey, zou naar verluidt later dit jaar worden gesloten omdat de handelsvolumes op het platform tegenvallen.

Het cryptocurrency-handelsplatform werd begin 2019 gelanceerd om de Europese markten aan te boren en ondersteunde handelsparen tussen Bitcoin (BTC) en Ether (ETH) tegen de euro en het Britse pond. Het belangrijkste platform van Binance (Binance.com) heeft sindsdien ondersteuning voor EUR en GBP gelanceerd, waardoor het platform overbodig is geworden.

Bitcoin koers

Daarnaast heeft het handelsplatform sinds de lancering geen significant handelsvolume kunnen realiseren. Volgens gegevens van CryptoCompare piekte het handelsvolume van Binance Jersey in maart van dit jaar, ten tijde van de zogenaamde ‘crypto Black Thursday’, waarbij de prijzen van de meeste topcryptocurrencies met ongeveer 50% daalden, en zelfs toen werd er ‘maar’ €2,7 miljoen handelsvolume in 24 uur gerealiseerd.

Volgens Cointelegraph zal Binance Jersey op 30 oktober nieuwe GBP- en EUR-stortingen en op al zijn ondersteunde cryptocurrencies beperken. Handel en opnames blijven functioneel tot 9 november, met de definitieve sluiting van het platform op 30 november.

Momenteel accepteert het cryptocurrency-handelsplatform geen nieuwe aanmeldingen op zijn platform. Binance Jersey wees er naar verluidt op dat het belangrijkste platform van de beurs, Binance.com, “diensten zal blijven aanbieden aan inwoners van Jersey via compatibele bankkanalen.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN