eToroX

Grayscale registreerde meer dan $1 miljard aan nieuwe crypto-investeringen in Q3

Grayscale, ‘s werelds grootste crypto-vermogensbeheerder voor digitale valuta, heeft bekendgemaakt dat het een recordhoogte van $1,05 miljard heeft opgehaald aan nieuwe crypto-investeringen in het derde kwartaal van 2020. Hiermee werd het vorige record in het tweede kwartaal van $906 miljoen overtroffen. Dit is tevens de grootste instroom van fondsen van beleggers in een kwartaal in de geschiedenis van Grayscale.

Het bedrijf bracht woensdag een uitgebreid rapport uit met details over zijn laatste investeringsactiviteit. Volgens het rapport was meer dan 80% van de investeringen in het derde kwartaal afkomstig van institutionele beleggers.

“De meerderheid van de investeringen (84%) was afkomstig van institutionele beleggers, gedomineerd door hedgefondsen.”

Grayscale’s Bitcoin Trust, is momenteel verreweg de grootste portefeuille. Deze portefeuille registreerde een wekelijkse gemiddelde investering van $55,3 miljoen, gevolgd door zijn Ethereum Trust van $15,6 miljoen. Het Digital Large Cap Fund kwam op de derde plaats met $3,5 miljoen, waarmee het totale wekelijkse gemiddelde op $80,5 miljoen komt. Grayscale schreef op Twitter:

“We hebben zojuist onze grootste instroom op kwartaalbasis ooit geregistreerd – meer dan $1,0 miljard in 3Q20, waarmee het het derde opeenvolgende recordkwartaal is. YTD-investeringen in de Grayscale-productfamilie hebben de $2,4 miljard overschreden.”

Grayscale
Bron: Twitter

In de cryptogemeenschap werd het nieuws goed ontvangen. Veel topanalisten en crypto-investeerders zeggen dat dit niveau van kopen extreem bullish is, vooral voor Bitcoin en Ethereum. Voor heel 2020 bedragen de investeringen van Grayscale $2,4 miljard. Dit is het dubbele van het totaal van $1,2 miljard dat is geïnvesteerd in Grayscale-producten tussen 2013 en 2019.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN