Bitsgap

Geautomatiseerde cryptohandel-BITSGAP: de kracht van A.I

De toekomst van cryptohandel ziet er fantastisch uit met kunstmatige intelligentie (A.I). A.I helpt je om het meeste uit jouw trades en investeringen te halen zonder zelf erg veel moeite te hoeven doen. Het heeft unieke en verbazingwekkende functies die betrekking hebben op spraakherkenning, machinevisie (MV), natuurlijke taalverwerking en expertsystemen. Dit instrument voor portefeuillebeheer en een reeks vereiste handel worden door weinig beurzen geleverd en Bitsgap staat bovenaan de lijst.

Bitsgap heeft een gebruiksvriendelijke interface die het gebruik van kunstmatige intelligentie tijdens het traden integreert. Bitsgap is zo interessant dat het zelfs getest kan worden in de aangeboden demo-modus, of je nu bent geabonneerd of niet.

A.I. in cryptohandel

Geautomatiseerde handel

Kunstmatige intelligentie kan dagelijks transacties tegen een hogere koers uitvoeren en bespaart tijd voor handelaren. De volatiliteit van de markt voor cryptocurrency maakt het voor lastig om activa tegen een lagere prijs te kopen om ze later tegen een hogere prijs te verkopen. Het Bitsgap-team heeft een bot ontwikkeld met een verbetering van het GRID-algoritme. De verbetering is meer samenhangend om een eenvoudig HODL-spelplan op de markt te overtreffen.

De bot kan door de handelaar worden aangepast voor verschillende handelsopties. De mogelijkheden zijn onder meer het nemen van winst en het stoppen van verliezen. Wanneer de handelaren offline zijn, zullen alle aangegeven opties nog steeds toegepast worden op hun handel.

Passief inkomen, constante winsten

Door Smart Trade en geautomatiseerde handel te overbruggen, kan een handelaar verschillende strategieën gebruiken. Smart Trade is een apparaat dat risico’s beheert en handmatige instelling mogelijk maakt voor stop-loss-orders en het nemen van winst.

De bot zal automatisch voor je handelen na jouw handelsconfiguratie en de consistente winst realiseren. Het resterende saldo wordt toegewezen aan Smart Trade op Bitsgap. Automatisering wordt overtroffen door de HODL-strategie in termen van het rendement op de lange termijn als de handelaar de winst niet voortijdig vergrendelt.

Is er een nadeel aan de configuratie?

Ja! Handelaren zijn over het algemeen bevooroordeeld. Ze hebben de neiging om winnende posities voortijdig te verkopen en houden vast aan het verliezen van handelsposities.

Hoe helpt automatisering?

Automatisering biedt een optimale oplossing aangezien de bots emotieloos zijn en consistent winst genereren, ongeacht de marktaanpassingen. Geautomatiseerde handel is niet afhankelijk van marktaanpassingen, maar genereert continu een instroom van winst, 24/7. Het heeft functies zoals demo-handel en backtesting, handelaren ontdekken en verheffen handelsregelingen die uitstekend passen bij de risicohandelstijl en -bereidheid.

Verschillende strategieën en meerdere handelsaccounts zijn mogelijk gemaakt voor handelaren om te handelen met behulp van algoritmische handelssystemen. Algoritmische handel zorgt voor diversificatie van risico’s tussen cryptocurrencies en creëert tegelijkertijd een afdekking tegen verlies van handelsposities.

API-handelsplatform, Bitsgap, heeft geen toegang tot het geld van de handelaar. Fondsen worden veilig bewaard op de beurzen en volledig gecodeerde API-sleutels die ermee zijn verbonden. Handelen wordt veilig uitgevoerd door handelaren via platforms dankzij API. API is vertrouwelijk en geeft geen informatie over een handelaar; daarom worden jouw gegevens en wachtwoord alleen door jezelf beheerd.

Gebruik geautomatiseerde handel en Smart Trade voor een consistente winstinstroom 24/7. Hoe minder je op Bitsgap handelt, des te meer geld je misloopt.

Start een proefperiode van 14 dagen en kijk hoe de Bitsgap-bot werkt!

Disclaimer: Dit is een persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN