Tesla CargoSmart

LibertyX claimt dat er drie Bitcoin-geldautomaten staan bij gigafabrieken van Tesla

Will Reeves, CEO van Bitcoin beloningsapplicatie Fold, tweette afgelopen zaterdag dat er een Bitcoin-geldautomaat staat bij de Tesla-gigafabriek. In reactie hierop gaf LibertyX, het bedrijf achter de Bitcoin-geldautomaten, aan dat er in feite drie Bitcoin-geldautomaten staan bij drie gigafabrieken in de Verenigde Staten, echter de CEO van Tesla, Elon Musk, ontkent deze beweringen.

Het lijkt erop dat de verwarring is ontstaan ​​over het feit dat de Bitcoin-geldautomaten geen speciale Bitcoin-machines zijn. Volgens LibertyX-medewerker, LibertyX_Chris op Reddit, waren het tot voor kort gewone geldautomaten. Zodra de geldautomaten zijn verzonden, kunnen ze worden geüpgraded om extra functies te bieden, zoals de mogelijkheid om Bitcoin (BTC) te kopen. Hij zei het volgende op Reddit:

“Ja, het is echt waar. Drie traditionele geldautomaten die we hebben geüpgraded om ook Bitcoin te verkopen. Deze zijn alleen open voor werknemers (en mogelijk bezoekers als ze weer openstaan ​​voor rondleidingen).”

Volgens Chris Yim, CEO van LibertyX, vond de upgrade van traditionele geldautomaten pas een paar maanden geleden plaats. Dit zou kunnen verklaren waarom Musk het niet weet. Afgezien het feit dat Elon natuurlijk druk bezig is met elektrische auto’s bouwen, een tunnels graven en ruimtevaart.

Daarnaast ging het bedrijf nog dieper in op het feit dat Elon Musk maar 0,25 BTC bezit. Het bedrijf zei het volgende op Twitter:

“Elon, 0,25 BTC is niet genoeg, en nu je Bitcoin kunt kopen bij de geldautomaten bij de 3 gigafabrieken, hoef je niet eens de deur uit.”

Nu bieden de geldautomaten Bitcoin aan tegen een vergoeding van 8%. De geldautomaten zijn voorlopig alleen maar om Bitcoin te kopen, maar dit kan in de toekomst veranderen. “Ik hoop binnenkort een aankondiging te hebben over [Bitcoin verkopen]”, voegde de LibertyX-medewerker eraan toe.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN