PayPal cryptocurrencies

PayPal zal eind dit jaar Bitcoin gaan ondersteunen, aldus Ari Paul

Ari Paul, Chief Investment Officer bij Block Tower Capital, heeft voorspeld dat de digitale betalingsgigant PayPal eind dit jaar Bitcoin-ondersteuning zal aankondigen. Hij zei dat de recente $50 miljoen Bitcoin-investering van investeringsmaatschappij Square goed nieuws was, maar dat PayPal 10x meer gebruikers heeft en, volgens hem, snel zal volgen.

De Bitcoin-industrie was allemaal lovend toen het nieuws over de investering van Square uitbrak. Marktleiders, van Binance’s Changpeng Zhao en WazirX’s Nischal Shetty tot Morgan Creek Digital’s Anthony Pompliano, waren erg te spreken over de stap, en sommigen zeiden dat elk bedrijf vroeg of laat Bitcoin zou moeten adopteren.

De stap van Square was echter niet geheel verrassend, aangezien Jack Dorsey, CEO van Twitter en oprichter van Square, al heel lang een voorstander van Bitcoin en andere cryptocurrencies is, samen met andere technische giganten, zoals de oprichter van Tesla, Elon Musk.

PayPal heeft ook een contrastrijke reis achter de rug in de crypto-industrie. Het was één van de oprichters van het ambitieuze cryptoproject van Facebook, Libra. Echter, kort nadat het project verstrikt raakte in regelgevingskwesties, was PayPal één van de eersten die het schip verliet.

De potentiële stap van PayPal lijkt dan ook niet heel vergezocht. Er deden in juni van dit jaar tevens al verschillende geruchten de ronde over een potentiële stap van PayPal in de cryptocurrency-markt. Tevens waren er geruchten over het feit dat het bedrijf Paxos gekozen zou hebben voor de levering van cryptocurrencies voor de nieuwe service.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN