Bitcoin Nieuws

Bitcoin koers heeft $11.000 doorbroken, maar wat nu?

Eindelijk kleuren onze portfolio’s weer voornamelijk groen. Dit komt uiteraard doordat de Bitcoin koers boven de $11.000 uit is gebroken. De koningsmunt staat op het moment van schrijven op $11.342, maar de grote vraag is hoe de munt zich de komende dagen gaat houden. We hebben hieronder verschillende analyses van verschillende analisten neergezet om een goed beeld te vormen.

Daan van Benelux Crypto

We hebben Daan van Benelux Crypto gesproken en hij heeft een vrij duidelijk beeld geschetst over zijn verwachtingen omtrent de Bitcoin koers. Hij gaf het volgende aan:

“2 dagen geleden gaven we aan dat we bullish waren voor de short-term zodra er een 4hr close boven de $10.900 zou plaatsvinden. Die heeft plaatsgevonden en de pump heeft doorgezeten. Ik had eerlijk gezegd eerst een pullbackje verwacht naar de $10.900, maar gisteren hebben we weer een mooie move omhoog gemaakt en zijn we tegengehouden door de fib 0.618! Na deze rejection is het goed mogelijk dat we de $11.100 ( fib 1.0) aantikken voor een pullbackje. Ook is het mogelijk dat we direct doorzetten en een 4hr close boven de 0.618 maken. Voor nu wachten we af op 1 van de 2 scenario.

Bron: TradingView

Kevin van Coinbaas

Onze partner Coinbaas heeft ook zijn visie gegeven over de toekomst van de koningsmunt. Hij gaf het volgende aan:

“Tegen velen verwachtingen in wist Bitcoin naar boven uit zijn symmetrische triangle te breken en hiermee een nieuwe higher low te bevestigen. Key level om te breken was de 11/11.2k zone. Het level welke bullish werd geflipt en een maand lang hield als support level. Begin september faalde dit support en fungeerde het als resistance level. Dit was het level om te breken om bullish te worden op BTC.

Hij sloot af met:

“Verwachting nu: Op dit moment zijn er nog geen bearish signalen te zien op de RSI (1h/4h). Het volume is goed. Zolang we boven de 11.2k blijven is er opwaartse potentie. Volgende resistance levels 11.800-12300-13000.”

Bron: TradingView

Michaël van de Poppe (@CryptoMichaël)

Op 8 oktober zei de bekende Nederlandse crypto-analist, Michael van de Poppe, het volgende over de Bitcoin koers:

“Als de prijs van Bitcoin door het weerstandsgebied van $11.100 – $11.300 heen breekt, kan een verdere bullishness worden verwacht richting $12.000. Dit maakt het gebied van $11.100 – $11.300 een kritieke zone voor voortzetting.”

Hij ging verder met:

“Zo’n uitbraak zou ervoor zorgen dat altcoins ook kracht tonen, omdat ze de afgelopen weken zwaar zijn gehamerd. Het beste klimaat voor altcoins is een opwaarts bewegende Bitcoin, omdat dit investeerders een rustige marktomgeving geeft om altcoins te verhandelen. Een belangrijke indicator van altcoins is Ethereum (ETH), dat momenteel op een aanzienlijk ondersteuningsniveau rust.”

Bron: TradingView

CryptoCoinTalk

Uiteraard hebben we de mannen van CryptoCoinTalk ook gesproken over hun visie over de Bitcoin koers. Zij gaven het volgende aan:

“BTC heeft de range low gereclaimd die ligt op 11123. het is enorm belangrijk dat we dat level behouden zodat we een verdere stijging omhoog gaan zien. Mochten we dat level behouden denk ik dat we richting de daily supply gaan op 11656.”

Bron: TradingView

Vergeet de bovenstaande analisten niet te volgen op hun socials:

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN